luni, 2 noiembrie 2020

Incercarile te vor face mai puternic

 


Incercarile te vor face mai puternic

 

„A fost odată un bărbat care a găsit un fluture care începea să iasă din cocon. S-a așezat și a privit fluturele ore în șir când se străduia să se forțeze printr-o gaură mică. Apoi, a încetat brusc să facă progrese și părea că este blocat.

 

Prin urmare, bărbatul a decis să-l ajute pe fluture.  Luă o foarfecă și tăie restul de  cocon. Fluturele a apărut apoi cu ușurință, deși avea un corp umflat și aripi mici și înghesuite.

Omul nu s-a gândit la nimic și a stat acolo așteptând să se mărească aripile pentru a susține fluturele. Totuși, asta nu s-a întâmplat niciodată. Fluturele și-a petrecut restul vieții incapabil să zboare, târându-se cu aripi mici și cu un corp umflat.

 

În ciuda inimii amabile  a omului, el nu a înțeles că coconul restrictiv și lupta de care avea nevoie fluturele pentru a trece prin gaura mică erau  calea lui Dumnezeu de  a forța fluidul din corpul fluturelui în aripile sale pentru a se pregăti pentru zbor  ”.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Irisul, floarea Fecioarei Maria

           Irisul, floarea Fecioarei Maria      Irisul sau stânjenelul este o plantă de o frumuseţe deosebită şi, în acelaşi timp, foarte uş...