sâmbătă, 4 iunie 2022

Ce nu stiai despre frunzele de DAFIN

 


Multe femei adaugă frunze de dafin în alimentele noastre, în special carne roșie și carne de pasăre. Când o femeie este întrebată de ce adaugă frunze în mâncarea sa, ea va spune că aromatizează mâncarea. Dar daca fierbeti frunzele de dafin si apoi gustati, nu va avea nici gust sau miros.

Deci de ce pui frunze de dafin în carne? Adăugarea frunzelor de dafin la carne transformă trigliceridele în mono grăsimi. Tăiați puiul în jumătate și gătiți fiecare jumătate într-un bol și într-una puneți o frunză de dafin, notați cantitatea de grăsime din cele două oale.

Dacă aveți frunze de dafin, nu este nevoie de farmacie. Studiile științifice recente au arătat că frunzele de dafin au multe beneficii. Ajută la eliminarea multor probleme de sănătate și boli grave.

Beneficiile frunzelor de dafin sunt: ​​

🩸tratează tulburările digestive.

🩸Arsuri la stomac

🩸Constipație

🩸Reglați mișcarea intestinului bând ceai fierbinte de laur.

🩸Scade zahărul din sânge, frunza de dafin este, de asemenea, un antioxidant,

🩸Permite organismului să producă insulină mâncând-o sau bând ceai de laur timp de o lună.

🩸Elimină colesterolul rău și ameliorează trigliceridele din organism.

🩸Foarte util în tratamentul răcelii, gripei și tusei severe, deoarece este o sursă bogată de vitamina „C”, puteți fierbe frunzele și prin inhalare de abur, pentru a scăpa de flegmă și pentru a reduce tusea.

 🩸Frunza de dafin protejează inima și previne accidentele vasculare cerebrale, deoarece conține compuși de protecție cardiovasculară. Bogată in acizi precum acidul cafeic, quercetina, eigonolul si bartolinida, substante care impiedica formarea celulelor canceroase in organism. 

 🩸Elimină insomnia și anxietatea, dacă este luată înainte de culcare, ajută la relaxare și somn liniștit.

Sa va fie de folos !💖


PS.Bea o cană de dafin fiartă de două ori pe zi descompune pietrele la rinichi și vindecă infecțiile.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Generozitatea -Poveste cu talc

  Generozitatea -Poveste cu talc A fost odat ă un medic foarte priceput ș i dedicat. Datorit ă lui, mii de oameni care erau la un pas de m...