vineri, 5 iunie 2020

De ce iubesc Network Marketing?




Nu știu dacă aș fi omul care sunt, dacă nu aș fi început vreodată această activitate. Când mi s-a propus pentru prima dată, cu cațiva ani în urmă, am început să râd și mă gândeam că persoana din fața mea era cel mai mare fraier de pe lume. După puțin timp, am inceput să fiu văzut în același mod de prietenii mei și eram conștient de asta, fiindcă, în primul rând, eu vedeam persoanele care făceau network marketing în același mod. „Știind dinainte” ce gândeau, îmi era foarte frică că imi vor spune că nu și că mă vor critica. Acesta a fost unul dintre cele mai mari obstacole pe care a trebuit să le depășesc în această afacere și nu știu dacă aș fi reușit vreodată să trec peste, dacă nu aș fi făcut-o. Depășirea celor mai mari obstacole aduce de regulă și cele mai mari beneficii, iar unul dintre cele mai mari beneficii, le-am avut mulţumită Network Marketing-ului. A nu fi preocupat de ce anume gândește lumea despre tine îți conferă libertatea de a încerca lucruri noi. Iți conferă o libertate care nu are preț și nu trebuie să plătești un preț atât de mare pentru a o avea. Să primești câteva NU-uri pe zi nu e sfârșitul lumii. Este mai dificil la început, dar încet încet, aceasta frică dispare și este înlocuită cu convingerea că facem ceva minunat cu siguranță, că noi contribuim pentru a face viața altor persoane mai bună. Când frica este înlocuită cu convingerea, nu există nimic care poate să ne oprească. Nu ştiu cum aş fi putut trece peste această frică dacă nu aş fi făcut mici paşi în fiecare zi, antrenându-mă pentru o bună perioadă de timp, primind foarte multe NU-uri. Nu ştiu dacă aş fi putut sa mă antrenez în alt mod, dacă nu în această sală de sport. Depăşirea acestui obstacol mi-a permis să fiu mai dezinvolt în oricare alt aspect din viaţa mea, mai rapid sau mai lent în a decide şi, în.  special, mult mai fericit.

 Network Marketing-ul m-a facut o persoană puternică !!


Network Marketing-ul m-a învăţat să fiu o persoană mai puternică, care trebuie să înveţe să supravieţuiască, o persoană mai responsabilă care trebuie să facă ceva dacă vrea să-şi schimbe viaţa, o persoană care luptă pentru ceea ce trebuie să fie al ei, care nu se plânge şi nu dă vina pe nimeni pentru propriile insuccese şi pentru propriile probleme (exact aşa cum fac cele mai multe persoane). Network Marketing-ul m-a învăţat să gândesc în termeni de obiective şi de productivitate, nu de ore care trebuie să treacă pentru a lua salariul. Network Marketing-ul a dat un sens vieţii mele profesionale: SĂ FIU LIBER.

Nu m-a învăţat tatăl meu asta. Nu m-au învăţat la şcoală. Nu m-au învăţat prietenii mei. Am învăţat în acest business care mi-a schimbat viaţa. Şi nu am învăţat numai asta, pentru că numai asta nu este suficient ca să funcţioneze cu adevărat. Am învăţat să fiu umil şi să imi iubesc aproapele. Acesta este un element cheie al acestei activităţi.

Viaţa este dificilă şi drumul meu a fost foarte dificil. Acum caţiva ani, cănd am ajuns în Italia, am trăit împreună cu familia mea într-o garsonieră oribilă, într-o zonă foarte periculoasă din Torino. În casă nu locuiam singuri. Era şi plină de gandaci. Mâncam la biserică. Am trăit în frig pe timpul iernii pentru ca nu puteam să ne permitem sa pornim sistemul de încălzire. Am trăit momente foarte dificile care m-au facut să înţeleg că există persoane care suferă foarte mult din cauza sărăciei. (Am făcut anumite munci de r***t despre care nici nu vreau să vorbesc). Problema este că uneori sărăcia te face să fii egoist şi insensibil. Te împinge să mergi departe, dar nu te schimbă.

Astăzi sunt o persoana liberă. Locuiesc singur în centrul oraşului, într-un apartament foarte frumos, lucrez cu diferiţi presedinţi de companii care îmi solicită să organizez evenimente şi îmi desfăşor activitatea foarte fericit şi ajut mii de persoane să facă o schimbare, pentru că în viaţă schimbarea este posibilă. Acest lucru îl stiu bine!

 

Network Marketing-ul m-a învăţat să fiu umil şi altruist !!




Ceea ce Network Marketing-ul m-a învăţat (şi mi-a amintit) este să fiu umil şi să îmi iubesc aproapele. Sărăcia mă împingea să fiu singur. Mă împingea să mă gândesc numai la mine mai mult decât la ceilalţi, pentru că, în realitate, dacă nu ai destul pentru tine, este foarte dificil să dai ceva celorlalţi. Numai când ai poţi să dai. O spunea şi Leo Buscaglia într-o carte foarte frumoasă a lui cu titlul “Living Loving and Learning”.

Network Marketing-ul nu funcţionează pentru persoanele egoiste şi arogante. Ştiu asta pentru că am fost şi egoist şi arogant. Principiul pârghiei (principle of leverage) şi toate celelalte principii care sunt baza acestui business nu funcţionează dacă te consideri superior celorlalţi şi te gândeşti numai la tine.

Activitatea mea a început să funcţioneze când am început să gândesc ”Vreau să îl ajut pe băiatul acesta, pentru că eu eram exact ca el la început, pentru că gândeam exact ca el, pentru că trăiam exact ca el şi, în special, pentru că el, ca şi mine, poate să reuşească” în loc de “Vreau să sponsorizez aceasta persoana”. Nu reuşesc de fiecare dată, dar când reuşesc să ajut pe cineva să se ridice, când îl văd pe acel “fraier” că găseşte forţa interioară pentru a lupta, când văd că se îmbracă în mod diferit, că vorbeşte în mod diferit, când văd că e fericit, că zâmbeşte şi că el câştigă, mi se umple inima de bucurie şi sunt mândru de mine şi de munca pe care o fac.

Învăţam să supravieţuim într-o junglă, unde toţi vor să profite de noi. Învăţăm să gândim în mod pozitiv într-o societate de deprimaţi. Învăţăm să luptăm într-o societate cu “nu se poate”. Cum e posibil să ne fie frică de cineva care ne spune NU?

Este adevărat, avem nevoie de un sistem de muncă pe care majoritatea networkerilor nu îl au, dar cu sistemul bun şi cu o mentalitate bună şi, în special, cu umilinţă şi cu dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, putem cu adevărat să schimbăm viaţa foarte multor persoane şi, în consecinţă, şi pe a noastră.





Sa va fie de folos !!!

Va imbratisez cu drag !!!👌😍💖




4 principii in network marketing


Principiul 1 

Imagineaza-ti succesul

In viata nu obtii ce iti doresti, ci doar ceea ce poti sa iti imaginezi. Visurile tale reprezinta catalizatorul tau in Network Marketing; ele iti furnizeaza imagini ale viitorului tau success. Cand vei incepe sa te imaginezi traindu-ti visurile, vei incepe sa le atragi cu fiecare minut care trece din ce in ce mai tare, iar subconstientul tau va gasi o cale sa le faca sa devina realitatea ta. Viata si moartea stau in puterea vorbelor tale – cuvintele pe care le spui sunt direct conectate cu imaginile pe care le vezi, cu ceea ce iti imaginezi.


Principiul 2 

Gandeste-te la ce esti dispus sa renunti ca sa obti ceea ce vrei

Nu poti sa extragi bani din prima, intai trebuie sa depui. Trebuie sa decizi care sunt lucrurile la care esti dispus sa renunti temporar pentru a obtine ceea ce iti imaginezi. Succesul nu este usor sau convenabil. Totusi, este simplu de obtinut. Nu este usor sa construiesti o afacere in Network Marketig, dar este SIMPLU. Totul in viata se reduce la principiul de a darui si de a primi. Daca semeni cu moderatie, vei culege cu moderatie, dar daca dai foarte mult, vei primi foarte mult- atat de simplu este.


Principiul 3 

Alege-ti un campion si un mentor

Bunicul meu mi-a spus, atunci cand aveam  8 ani: “Holton, daca vrei cu adevarat sa devii un om de succes, gaseste pe cineva care a facut deja ceea ce iti doresti tu si fa exact ca el.” Acesta este un principiu dupa care ma ghidez chiar si in ziua de astazi. Gaseste pe cineva care a fost acolo, a facut ceea ce tu cauti sa faci si care este dispus sa te invete cum sa faci acelasi lucru. Umareste calea care ti-o traseaza. Succesul este mult mai usor de obtinut atunci cand ai pe cineva mult mai experimentat decat tine care accepta sa isi ia responsabilitatea sa iti arate cum sa ajungi acolo. Gaseste acea persoana care castiga banii pe care vrei tu sa ii castigi si duce acel stil de viata pe care ti-l doresti si tu, apoi construieste o relatie de prietenie cu ea. Tinand cont de cine sunt acele persoane, s-ar putea sa fie accesibile pentru tine sau nu, dar inca poti sa ii ai ca mentori, chiar si de la distanta. Oricand le vezi in multime sau pe scena, fii intotdeauna pregatit cu un carnetel de notite si un reportofon, sunt cele mai simple si mai ieftine unelte care iti vor aduce milioane.

Principiul 4 

Viziunea

Fara viziune, oamenii vor pieri incercand sa isi reia trecutul, cu toate esecurile lui. Earlene (sotia mea) si cu mine traim o viata bazata pe principii, cu o definitizare clara a intentiilor si viziunii, pentru a avea un impact pozitiv asupra a 100 de milioane de vieti din punct de vedere personal, profesional, spiritual si financiar. Stim cu siguranta ca esti unul dintre ei – Go Diamond!



Mie mi-au placut foarte mult aceste principii si am vrut sa le impartasesc cu voi !

Daca v-au placut si voua, nu uitati sa scrie-ti un comentariu !

Multumesc !

Va imbratisez cu drag !










































UN ELIXIR VINDECATOR

                                                              UN ELIXIR VINDECATOR UN ELIXIR VINDECATOR,de care nu vi s-a spus !!! Argintu...