luni, 2 noiembrie 2020

Sufletele distruse au încă valoare ! - Poveste motivationala

 


Sufletele  distruse  au încă valoare

„Un proprietar de magazin a așezat deasupra ușii un afiș pe care scria:„ Puii de vânzare ”

Semnele de  acest fel au întotdeauna un mod de  a atrage  copii mici și, spre  surprindere,  un băiat a văzut semnul și s-a apropiat de proprietar; „Pentru cât vindeți puii?”, a întrebat el.

Proprietarul magazinului a răspuns: „Oriunde  între 30 și 50 USD”.

Băiețelul scoase o schimbare din buzunar. „Am 2,37 USD”, a spus el. „Vă rog pot să mă uit la ei ?”

Proprietarul magazinului a zâmbit și a fluierat. Din canisa a ieșit Lady, care a fugit pe culoarul magazinului său, urmată de cinci mici, mici bile de blană.

Un cățeluș rămânea considerabil în urmă. Imediat băiețelul a evidențiat cățelușul rămas in urma și șchiopătând și a spus: „Ce este în neregulă cu acel câine  mic?”

 


Proprietarul magazinului a explicat că medicul veterinar a examinat micuțul cățeluș și a descoperit că nu are priză pentru șold.  Ar șchiopăta întotdeauna.  Ar fi întotdeauna șchiop.

Băiețelul a devenit entuziasmat. „Acesta este cățelul pe care vreau să îl cumpăr.”

Proprietarul magazinului a spus: „Nu, nu vrei să cumperi acel câine mic. Dacă îl vrei cu adevărat, ți-l voi da. ”

Băiețelul s-a supărat destul. S-a uitat direct în ochii proprietarului magazinului, arătând cu degetul și a spus:

‘Nu vreau să mi-l dai mie. Câinele acela merită la fel de mult ca toți ceilalți câini și voi plăti prețul complet. De fapt, îți dau de acum 2,37 USD și 50 de cenți pe lună până când îl voi plăti. ”

Proprietarul magazinului a răspuns: „Chiar nu vrei să cumperi acest câine mic. El nu va putea niciodată să alerge și să sară și să se joace cu tine ca ceilalți pui. ”

Spre surprinderea sa, băiețelul a întins mâna și și-a rostogolit piciorul pantalonului pentru a dezvălui un picior stâng răsturnat, schilodit, susținut de o breteala  mare de metal. El și-a ridicat privirea către proprietarul magazinului și a răspuns încet: „Ei bine, eu nu alerg atât de bine și cățelușul mic va avea nevoie de cineva care să il  înțeleagă!”







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Generozitatea -Poveste cu talc

  Generozitatea -Poveste cu talc A fost odat ă un medic foarte priceput ș i dedicat. Datorit ă lui, mii de oameni care erau la un pas de m...