miercuri, 13 mai 2020

Motivatia- chiar exista?



Sa incepem asa : Motivatia - chiar exista ? si daca DA , cum ne dam seama ca suntem o persoana MOTIVATA ?
Stim ca in interiorul nostru mereu suntem in cautare de ceva nou, de o schimbare, poate avem inclinatii spre ceva anume, dar nu stim sa le intelegem ...
Si atunci apare intrebarea : Sunt eu in stare sa fac asa ceva ? Pentru ca am raspunsul in sinea mea :DA 😍
Eu mereu am cautat sa ma dezvolt, sa invat cat mai mult, dar nu m-am gandit ca si asta ar putea fi o motivatie, am stiut ca imi place ceea ce descopar la mine si atunci am mers mai departe.
Acum 5 ani de zile, am gasit un anunt pe net, era vorba de un venit in plus lucrand de acasa de la calculator, si mi-a placut ideea, chiar daca nu stiam sa lucrez foarte mult la calculator.
Stiam doar Basicul foarte bine, adica Word-ul si Excel-ul, pentru ca lucram la birou cu aceste programe, si mi-am spus : hai sa incerc..😊
S-a produs un clik acolo undeva si am inceput. Asta a fost primul MLM in care m-am bagat, pentru ca vorbim de un MLM intru-cat, promovam un subiect de film creand o retea sub mine..
Toate bune si frumoase, stiu acum ca iti trebuie rabdare multa si incredere in fortele proprii.
Proiectul merge mai departe si astazi, nu sunt castiguri substantiale, dar am invatat ceva extraordinar - am invatat sa fac marketing ! si asta mi-a placut si am mers inainte .
Sa fie asta motivatia mea ?
Ma tot framanta intrebarea asta, pentru ca imi placea ce fac, si mai avand si un job stabil, nu am dat importanta prea mare banilor.
Si atunci am inceput sa caut diverse articole despre motivatie sa inteleg daca faptul ca imi placea era o motivatie.
DA, asta este , EU am FACUT PRIMUL PAS !
Si spre surprinderea mea , am inceput sa evoluez, am invatat sa lucrez mult mai bine la calculator, sa descarc fisiere, sa fac clipuri pe youtube, chiar mi-am facut si un canal, unde mai pun cate un videoclip din cand in cand, poate din vacanta sau poate cu ceva care chiar mi-a placut foarte mult si am vrut sa impart cu prietenii mei.

Pe urma, o boala autoimuna mi-a atacat organismul si am cazut....
Am cazut mult si eram deznadajduita, pierduta , imi era greu sa mai incerc sa ma motivez singura...
Pana intr-un moment...cand am descoperit "Meditatia " .Da, asa cum citesti, am gasit despre meditatie si despre yoga, cateva miscari speciale pentru boala care ma chinuia. Stiam ca fiind autoimuna, nu va trece, dar cel putin eu eram in stare sa ma motivez si sa o depasesc.
M-am apucat sa citesc psihologie si constientizarea persoanei din mine, sa inteleg cum pot sa imi aduc masinaria inapoi pe drumul bun.


DA, despre asta este vorba, despre FRICA !
Daca poti sa iti invingi FRICA care este cea mai grea boala, atunci esti salvat si MOTIVAT sa o iei de la capat !
Stiai ca daca dai voie unui singur gand negativ ( in cazul meu- ca nu voi reusi sa depasesc boala) atunci el te chinuie si se multiplica infinit in milioane de ganduri mai mici, care nu iti dau voie sa iesi din stare pe care o ai.
Eu, am reusit sa inving FRICA, si am inceput ceva nou cu multa usurinta fiind MOTIVATA de ceea ce imi place sa fac !
Merg in continuare la jobul meu, pe care il iubesc , si cand ajung acasa fac marketing !
Ma motivez , socializez , ma simt implinita si fericita !
Ma iubesc si ma accept asa cum sunt !😍💖🙏
Am o familie care ma iubeste si ma intelege, ma apreciaza pentru simplul fapt ca NU RENUNT !

Si ma intoc la inceputul povestii si va intreb :
" SA FIE ASTA MOTIVATIA MEA"?


Va imbratisez cu drag, si astept pareri !
























Irisul, floarea Fecioarei Maria

           Irisul, floarea Fecioarei Maria      Irisul sau stânjenelul este o plantă de o frumuseţe deosebită şi, în acelaşi timp, foarte uş...