miercuri, 1 februarie 2023

Totul in aceasta viata vine si pleaca: Libertatea inseamna sa nu mai ai nimic de pierdut

 


Totul in aceasta viata vine si pleaca: Libertatea inseamna sa nu mai ai nimic de pierdut

De-a lungul vietii, fiecare dintre noi formeaza multe atasamente la o varietate de lucruri. Multi sunt atat de atasati de lumea fizica incat devin sclavi ai anumitor lucruri.

5 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului

 


5 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului

1. Energia de care dispun acum este una divina. Ma las condusa de puterea Universului, invat de la ea sa am incredere in propriul destin si ma bucur mai mult ca niciodata de aceasta calatorie.

2. Sunt in conexiune cu mine insami. Accept ceea ce simt, ceea ce traiesc. Imi permit sa fiu libera si sa traiesc cu toata fiinta mea. Nu ma mai concentrez pe lucrurile negative si permit energiei pozitive sa patrunda in viata mea.

3. Visurile mele sunt numai si numai ale mele. Aceasta este viata mea si vreau sa o traiesc cum stiu eu mai bine. Nu mai permit nimanui sa imi spuna cum sa fiu fericita.

4. Ies din zona de confort si imi traiesc viata cu bune si cu rele. Nu ma mai tem de schimbari, nu imi mai este frica de necunoscut. Sunt aici si ma bucur de ceea ce mi se intampla.

5. Viitorul este la un pas distanta. Imi planific viata astfel incat sa fie asa cum vreau eu sa fie.


Sa va fie de folos !

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...