luni, 21 septembrie 2020

Stiai si tu ?

 

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce înseamnă...😍


Tu poti vedea un M desenat in palma? Cei care se ocupa cu studiul chiromantiei sustin ca liniile trasate in palmele noastre dezvaluie o serie de lucruri interesante despre noi.
Ia un pix sau o carioca si accentueaza linia credintei si linia inimii din podul palmei stangi. Traseaza liniile pana in punctul in care acestea devin insesizabile.

Atunci cand observati ca la capete incep alte doua lunii in jos, unite la varf, astfel incat sa iti apara linia M.

Daca reusesti sa obtii litera M in palma, felicitari! Esti o persoana foarte norocoasa. Iata si de ce. Litera M in palma dezvaluie spiritul tau antreprenorial si arata faptul ca esti o persoana extrem de intuitiva si de dotata, din punct de vedere intelectual.

Daca ai acest M in palma, esti o persoana care nu suporta sub nicio forma minciuna, indiferent de context. Intuitia ta este totul pentru tine. Nu iti place sa faci mereu pe placul celorlalti si te simti de multe ori exploatat de cei din jur, fapt pentru care actionezi de fiecare data cu fermitate.

Litera M este recunoscuta si pentru capacitatea de a-i face pe oameni sa aiba curajul sa schimbe lucruri importante in viata lor. Daca vezi aceasta litera in palma, afla ca esti omul care nu rateaza nicio oportunitate aparuta la orizont. In credinta populara, cei inzestrati cu litera M in palma sunt recunoscuti ca genii, profeti, invatati.

Asadar, daca observi litera M in palma ta stanga, sa nu ai niciodata un dubiu in legatura cu capabilitatile tale, cu flerul tau inegalabil, cu intuitia care te poate duce departe de fiecare data cand iti propui sa atingi teluri inalte. M este litera succesului, a leadershipului in chiromantie.



Ce inseamna daca ai semnul X in palma

Oamenii care au semnul „X” pe ambele palme sunt persoane care ii vor impresiona pe cei din jur. Spre exemplu, Alexandru cel Mare si Abraham Lincoln aveau aceste semne. In cadrul unei universitati din Rusia a fost studiat acest fenomen. La acel strudiu au participat mai mult de 2 milioane de persoane din intreaga lume.

Oamenii cu astfel de semne in palma au un caracter puternic si un destin impresionant. Sunt predestinati sa aiba succes in viata si nu au nevoie de un plan pentru a ajunge acolo unde se viseaza. Sunt persoane talentate si unice, care ies in evidenta.

Aceste persoane nu pot fi inselate si isi dau seama imediat daca sunt mintite. In plus, acesti oameni sunt lideri innascuti si au o miunte ascutita. Bolile ii ocolesc pe acesti oameni. Un alt lucru ce trebuie mentionat este acela ca dupa moarte, oamenii care au un „X” pe ambele palme nu vor fi uitati.

Daca ai semnul acesta sub degetul aratator, inseamna ca vei suferi o lovitura la nivelul capului. Daca acest semn este mai accentuat, atunci inseamna ca vei primi bani de la rude.

Persoanele care au semnul „X” sub degetul mijlociu, nu vor avea noroc in viata si se vor imbolnavi deseori.

Oamenii care au semnul „X” sub degetul inelar sunt predestinati sa piarda bani si sa nu aiba succes in viata.

Daca o persoana are semnul „X” sub degetul mic, inseamna ca acea persoana nu este cinstita si ii va insela pe cei din jur.

Irisul, floarea Fecioarei Maria

           Irisul, floarea Fecioarei Maria      Irisul sau stânjenelul este o plantă de o frumuseţe deosebită şi, în acelaşi timp, foarte uş...