duminică, 2 octombrie 2022

"REZOLVĂ PROBLEMELE CU UN PAHAR CU APĂ"

"REZOLVĂ PROBLEMELE CU UN PAHAR CU APĂ"

Această tehnică îi corespunde lui José Silva, creatorul Metodei Silva. Ne ajută să găsim, aproape prin „magie”, soluția acelor probleme dificile. Tehnica este foarte simpla:

1) Înainte de culcare, umpleți un pahar cu apă.

2) Închideți ochii și beți jumătate din apă.

3) În timp ce bei apă, gândește-te: „Acesta este tot ce trebuie să fac pentru a rezolva problema pe care o am în minte.Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc "

4) Pune paharul pe noptieră, acoperă-l, întinde-te pe pat și culcă-te.

5) Dimineața, imediat după trezire, repetați această procedură în timp ce beți restul de apă și mulțumiți din nou de 3 ori.

Răspunsul poate să vină într-un vis chiar în noaptea aceea, fie printr-un gând în ziua următoare, fie veți primi răspunsul de la o persoană, etc...

Fără îndoială, experimentele Dr. Masaru Emoto, care a demonstrat modul în care gândurile influențează particulele de apă, au foarte mult de-a face cu această tehnică, deși încă nu putem ști în mod specific cum funcționează."

 

sursa : Mayya Ray


 

Bine de stiut !

 


Bine de stiut !

Conform filozofiilor orientale, fie că sunt indiene, chineze, tibetane sau thailandeze, partea stângă a corpului este total diferită de partea dreaptă. Chiar și unele tradiții monahale budiste includ în preceptele lor ca monahii să doarmă pe partea stângă.

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...