miercuri, 20 mai 2020

Pielea frumoasa arata sanatatea din noi !





Pielea frumoasa arata sanatatea din noi !

   Te-ai gandit vreodata cat de importanta este ingrijirea pielii ? sau De ce este frumoasă pielea?😍

     Pielea noastră este interfața către lume. Netezimea, fermitatea, culoarea trandafirie a pielii transmit semnale de sănătate și tinerețe - majoritatea dintre noi consideră că pielea frumoasă trebuie să aibă aceste caracteristici.



Pielea ta este o creație minunată. Ea te ajută să-ți definești vitalitatea și tinerețea, în timp ce are și rolul de a proteja interiorul corpului tău. Gândește-te la piele ca la oglinda sănătății trupului tău și a nivelului de nutriție de care se bucură acesta. Cu cât îți vei detoxifia și îți vei hrăni interiorul, cu atât mai radiantă vei deveni la exterior!



Pielea îmbătrânește odată cu noi. Și spune multe despre noi: vârsta și stilul de viață, o sarcină sau scăderea bruscă în greutate. Toate acestea pot cauza o piele netonifiată și cu aspect tern. Pielea este cel mai mare organ al nostru și trebuie să avem grijă de ea din interior și din exterior.

Dar ca sa poti avea o piele frumoasa, ea trebuie intretinuta !Si, cum putem face acest lucru?
In primul rand foarte importanta este –HIDRATAREA –

Se spune chiar si de doctori ca pentru a fi hidratat, este nevoie sa consumi intre 2 si 3 litri de apa /zi.
In urma vizionarii unui curs online de hidratare si regenerare celulara, am retinut ca pentru a fi hidratat cantitatea de apa pe care trebuie sa o consume este de 30% din greutatea propriului corp ( deci la un mic calcul reiese ca pentru o greutate de 60 de kg trebuie sa bei circa 1.8 litri de apa /zi , chiar 2l.)
Nu numai că hidratarea menține pielea fermă, dar contribuie și la eliminarea toxinelor din corp. Uleiurile sănătoase sunt extrem de importante pentru o piele catifelată, hidratată. Poți consuma 1-2 linguri de ulei de cocos într-un smoothie sau în orice mâncare ca să-ți asiguri intern uleiurile necesare sau poți să aplici uleiul pe piele pentru un tratament topic de hrănire. Uleiul de cocos este în mod natural antifungic și antibacterian, așa că este o modalitate excelentă pentru a avea o piele grozavă. Un pic va da rezultate pe termen lung!

Al doile-a pas foarte important este – ALIMENTATIA –

Alege mai multe alimente de calitate, bogate în nutrienți, care sunt cât mai naturale. Dacă nu poți pronunța denumirea unui ingredient, nu îl consuma! Fructele, legumele, nucile, boabele și semințele sunt toate alimente uimitoare pentru sănătatea pielii. Vei reduce din consumul de alimente care îți blochează organismul și pielea, printre ele aflându-se zahărul alb, făina albă, alimentele prăjite și procesate, cafeina, produsele de origine animală.

                         Pasul 3 il reprezinta – DETOXIFIEREA –

Cu cât vei fi mai curată pe interior, cu atât vei fi mai radiantă la exterior. Detoxifierea poate fi realizată cu ajutorul saunei, al periatului zilnic al pielii, al plantelor purificatoare și prin exercițiile fizice. Un antibiotic din lumea plantelor (Neem) este excelent pentru purificarea sângelui, iar Triphala contribuie la îmbunătățirea digestiei. Începe-ți ziua cu 2 capsule de Triphala și cu un pahar mare de apă pentru a te hidrata și pentru a-ți stimula totodată procesul de detoxifiere! ( aici fac iar o paranteza si va spun ca eu consum Triphala de 2 luni si ma simt excellent )

                  Pasul 4 este reprezentat de – ACTIVITATEA FIZICA –

Este binecunoscută pentru efectele pe care le are asupra catifelării pielii, dar și pentru îmbunătățirea dispoziției și a sănătății inimii. După activitățile fizice, sângele ajunge mai repede la piele, oferindu-i mai mulți nutrienți și mărindu-i conținutul de colagen.

O piele frumoasă oferă o stimă de sine ridicată, care este foarte importantă pentru imaginea unei persoane sănătoase. De asemenea, pielea arată și cât de multă înțelepciune am dobândit cu grație pe măsură ce am înaintat în vârstă. Așa că adevăratul secret pentru o Piele Frumoasă este să ai parte de o viață sănătoasă, în armonie cu natura, cu somnul corespunzător, cu hrana adecvată ce susține dezvoltarea unei agriculturi organice biodinamice, cu băuturile potrivite, cum ar fi ceaiul Tulsi și cu o apă pură.

Pielea strălucitoare îţi va crea o imagine nouă, care îţi va creşte încrederea de sine şi te va pregăti pentru orice situaţie..



Sa va fie de folos!

Va imbratisez cu drag !💓










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...