miercuri, 27 martie 2024

UN ELIXIR VINDECATOR

 

                                                            UN ELIXIR VINDECATOR

UN ELIXIR VINDECATOR,de care nu vi s-a spus !!!

Argintul este metalul Mamei Divine, al Lunii, al noptii, al secretelor, al misterelor, al energiei feminine, al fortei vitale si al aspectelor sale obscure. Cand vine vorba de conductibilitate electrica, Argintul este al doilea dupa Aur, si de asemenea rezoneaza perfect cu toate cristalele, mineralele si pietrele. 

vezi mai mult...

Spre deosebire de Aur, care emana o energie extrovertita, energie Argintului este introvertita. Asa cum Aurul intruchipeaza increderea de sine, Argintul intruchipeaza retragere in sine pentru reflectie interioara. Daca energia Aurului arde precum o Lumina arzatoare, cea a Argintului lucreaza precum o oglinda a Sufletului, fiind numit si „metalul luminii lunii”.

Argintul lucreaza excelent cu cristalele, mineralele si pietrele care amplifica abilitatile parapsihice sau cele care ajuta la vindecarea corpului emotional.

Este simbolul taramului subconstientului si inconstientului, lumea Sufletului din care se nasc toate tiparele arhetipale ale vietii.

Cuprul este metalul canalizarii energiilor. Acesta are capacitatea de a impamanta si transfera o gama larga de frecvente vibrationale, de la cele fizice pana la cele spirituale. Este considerat metalul Magicianului. Acesta trosneste de atata energie si caldura, insa focul nu este al lui insusi – Focul apartine taramurilor superioare. Cuprul este o punte de legatura intre Rai si Pamant si indeplineste sarcina esentiala de a crea un mediu propice manifestarii a ceea ce este invizibil in planul fizic, vizibil.

Cuprul are capacitatea de a conduce energia pietrelor exact asa cum conduce firul de Cupru electricitatea. Energia grilelor de cristale poate fi amplificata daca vom conecta pietrele intre ele cu fire de Cupru. Energia unui varf de Cuart Laser sau a oricarui alt varf de cristal poate fi amplificata daca infasuram in jurul lui un fir de Cupru.

Asa cum Aurul este personalitate si Argintul Suflet, Platina este Spirit. Acest metal reprezinta stelele, energia angelica androgina, forta vitala si aspectul sau de transformare. Platina are cel mai inalt spectru vibrational dintre toate metalele, iar aceasta rezoneaza cel mai bine cu cristalele, mineralele si pietrele care actioneaza asupra chakrelor superioare ale corpului si asupra celor non-fizice de deasupra capului.

Platina evoca energia iluminarii si poarta tiparul energetic al revelatiei. Aceasta imbunatateste conexiunea cu taramul angelic si cu ghizii spirituali. Lucreaza asupra campului auric pentru a vindeca ranile Sufletului pe care insusi Sufletul a ales sa le vindece in aceasta viata, prin toate lectiile si binecuvantarile predestinate.

Platina este metalul conexiunii cosmice si al cunostintelor stelare. Este un reprezentant puternic al elementului Furtuna, care activeaza si stabilizeaza chakrele superioare. Platina este alegerea excelenta pentru cei cu descendenta Stelara. Platina rezoneaza perfect cu cristalele, mineralele si pietrele care intruchipeaza elementele Aer si Furtuna. Acest metal poarta energiile yin si yang intr-un echilibru perfect.In plan spiritual, Platina activeaza chakrele superioare si stimuleaza comuniunea si comunicarea cu planurile superioare. Cristalele naturale de Platina, care sunt extrem de rare, sunt cele mai puternice instrumente de „comunicare” interdimensionala. Este un metal care ii sustine pe Pamanteni sa se deschida catre cosmos si sa exploreze Universul. Platina este perfecta pentru calatoriile extracorporale, creand in jurul corpului un camp protector.

Ok...ce trebuie sa faceti ?

Luati apa de izvor si o puneti in un recipient de sticla.....dupa care puneti innauntru o bucata de cupru (o bucata de teava/cot folosit la instalatii)....o bratara mica din argint....si un inel sau ceva din platina !

Si foarte IMPORTANT !!! Sa tineti acest recipient cel putin 1 zi in lumina directa a Soarelui ! De ce ? Deoarece,apa sub influenta Soarelui este dadatoare de viata !!!

Cam aceasta este reteta "apei vii" !!!

Consumati cat simtiti nevoia si ve-ti vedea cum bolile incep sa se vindece si sa dispara....energiile voastre se vor curata....iar protectia voastra in fata energiilor si entitatilor va fi mult mai mare !!! 😉

Sa va fie de folos !!! 


sursa: Via Hipnoterapeut Dragoș.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...