sâmbătă, 16 aprilie 2022

"Pilda lui Solomon” despre sensul vieții și împlinire

 


                                 Pilda lui Solomon” despre sensul vieții și împlinire:

Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat: Ești sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima. Iar înțelepciunea ta, ne luminează mintea. Suntem flamanzi să te ascultam.

Spune-ne: Cine suntem noi?


citeste mai mult

El le-a zâmbit și le-a răspuns:

- Noi, sunteți lumina universului. Noi, sunteți stelele. Noi, sunteți altarul credinței. In fiecare dintre noi, este un univers. Îngrămădiți înțelepciunea in inimă, ascultați-vă inima, ascultați-o prin dragostea voastră.

* Care este sensul vieții?

- Viața este un drum, un scop și o victorie. Viața este un dans al iubirii. Misiunea voastră, este să înfloriți. A Fi, este un dar pentru toată lumea. Viața voastră este istoria omenirii. Da, această viață este mai frumoasă decât orice teorie. Creează din viața ta o sărbătoare, pentru că asta este adevărata ei valoare. Viața este compusă din prezent, iar sensul prezentului, este să trăiești in prezent.

vezi si https://nicodra.blogspot.com/2022/01/frunzele-de-dafin.html

* De ce ne urmărește necazul?

- Ceea ce ai semănat, aceea vei culege. Nefericirile sunt alegerile noastre. Sărăcia este creația omului. Iar nemulțumirea este fructul neglijenței. Învinovățind pe cineva, iți pierzi puterea. Nefericit este acela, care nu se cunoaște. Sărac devine acela, care pierde timpul in zadar. Nu permite nemulțumirii, să-ți omoare sufletul.

* Cum să trecem peste nefericiri?

- Nu te analiza. Nu te compara și nu te împărții. Mulțumește pentru tot ce ai. Bucură-te, pentru că bucuria creează minuni. Iubește-te, pentru că cei care se iubesc pe sine, îi iubesc toți. Roagă-te când ești fericit și ghinionul, te va evita.

* Care este drumul către fericire?

- Fericiții, sunt cei care iubesc, Fericiții, sunt cei care mulțumesc. Fericiții, trăiesc in armonie. Fericiții, văd adevărata frumusețe a lumii. Fericiții se bucură de soare. Fericiții, sunt gata să primească soarele in brațe. Fericiții, sunt liberi. Fericiții, iartă.

* Cum să trăim in lumină?

- Savurați fiecare picătură a vieții, o viață trăită in zadar, va da naștere nefericirii. Și să știi să trăiești, că ceea ce se află in interior,.. la fel se află și in exterior. Lumea este sumbră, pentru că inima, le este sumbră. Fericirea este răsăritul soarelui.

* Cum să trăim in armonie?

- Trăiește simplu. Nu fă rău nimănui. Nu invidia. Lasă ca îndoielile să treacă și nu căuta altele noi.

Dăruiește-ti viața frumosului. Creează pentru artă, dar nu pentru recunoaștere.

Dă viață trecutului,… uitându-l. Adu in lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire,… acolo este și Creatorul nostru.

Poate resusiti, să invătati ce este Viitorul !!! - O iluzie.

 

Multă sănătate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...