Treceți la conținutul principal

"Pilda lui Solomon” despre sensul vieții și împlinire

 


                                 Pilda lui Solomon” despre sensul vieții și împlinire:

Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat: Ești sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima. Iar înțelepciunea ta, ne luminează mintea. Suntem flamanzi să te ascultam.

Spune-ne: Cine suntem noi?


citeste mai mult

El le-a zâmbit și le-a răspuns:

- Noi, sunteți lumina universului. Noi, sunteți stelele. Noi, sunteți altarul credinței. In fiecare dintre noi, este un univers. Îngrămădiți înțelepciunea in inimă, ascultați-vă inima, ascultați-o prin dragostea voastră.

* Care este sensul vieții?

- Viața este un drum, un scop și o victorie. Viața este un dans al iubirii. Misiunea voastră, este să înfloriți. A Fi, este un dar pentru toată lumea. Viața voastră este istoria omenirii. Da, această viață este mai frumoasă decât orice teorie. Creează din viața ta o sărbătoare, pentru că asta este adevărata ei valoare. Viața este compusă din prezent, iar sensul prezentului, este să trăiești in prezent.

vezi si https://nicodra.blogspot.com/2022/01/frunzele-de-dafin.html

* De ce ne urmărește necazul?

- Ceea ce ai semănat, aceea vei culege. Nefericirile sunt alegerile noastre. Sărăcia este creația omului. Iar nemulțumirea este fructul neglijenței. Învinovățind pe cineva, iți pierzi puterea. Nefericit este acela, care nu se cunoaște. Sărac devine acela, care pierde timpul in zadar. Nu permite nemulțumirii, să-ți omoare sufletul.

* Cum să trecem peste nefericiri?

- Nu te analiza. Nu te compara și nu te împărții. Mulțumește pentru tot ce ai. Bucură-te, pentru că bucuria creează minuni. Iubește-te, pentru că cei care se iubesc pe sine, îi iubesc toți. Roagă-te când ești fericit și ghinionul, te va evita.

* Care este drumul către fericire?

- Fericiții, sunt cei care iubesc, Fericiții, sunt cei care mulțumesc. Fericiții, trăiesc in armonie. Fericiții, văd adevărata frumusețe a lumii. Fericiții se bucură de soare. Fericiții, sunt gata să primească soarele in brațe. Fericiții, sunt liberi. Fericiții, iartă.

* Cum să trăim in lumină?

- Savurați fiecare picătură a vieții, o viață trăită in zadar, va da naștere nefericirii. Și să știi să trăiești, că ceea ce se află in interior,.. la fel se află și in exterior. Lumea este sumbră, pentru că inima, le este sumbră. Fericirea este răsăritul soarelui.

* Cum să trăim in armonie?

- Trăiește simplu. Nu fă rău nimănui. Nu invidia. Lasă ca îndoielile să treacă și nu căuta altele noi.

Dăruiește-ti viața frumosului. Creează pentru artă, dar nu pentru recunoaștere.

Dă viață trecutului,… uitându-l. Adu in lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire,… acolo este și Creatorul nostru.

Poate resusiti, să invătati ce este Viitorul !!! - O iluzie.

 

Multă sănătate.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lăptișor de matcă: remediu excelent pentru sanatate

Lăptișorul de matcă reprezintă un produs apicol de excepție, care are cel mai mare conținut de vitamine raportat la unitatea de volum. Are proprietăți imunostimulatoare și vindecătoare excepționale, iar efectele sale asupra corpului uman sunt mai mult decât benefice. Este secretat în glandele hipofaringiene ale albinelor , și folosit pentru a hrăni toate larvele din colonie. Lăptisorul de matcă reprezintă hrana reginei stupului. Dacă am analiza cât trăieste o matca în comparație cu o albină lucrătoare, am constata că există o diferență de până la zece ori. Concret o matcă poate trăi între 4 și 6 ani, iar o albină trăieste în medie circa 40 de zile. Matca nu se naște matcă, ci este și ea o albină ca oricare alta. Însă, în funcție de evoluția ei în acele prime trei zile de stadiu de larvă, când este hranită cu laptișor de matcă, o albină va fi aleasă să fie regina stupului, iar albinele doici (cele care secretă lăptișorul de matcă) o vor hrăni din acel moment exclusiv cu aces

5 exerciţii tibetane pentru încetinirea îmbătrânirii şi regenerarea organismului

  CEI 5 TIBETANI : SECRETELE VITALITĂȚII        Cele 5 exerciții de yoga tibetan își au originea în mănăstirile izolate din Himalaya.Păstrate secrete până în anii ’30, acestea au fost dezvăluite lumii occidentale de către Peter Kelder.         Acestea îmbunătățesc energia vitală și stabilizează nivelul acesteia pe toate chakrele (centre energetice ale corpului).Aceste exerciții contribuie, de asemenea, la menținerea unui corp flexibil și puternic.      Despre această serie de exerciții se spune că este o practică a longevității.      Pentru a ne păstra în formă şi a creşte energia din organism, cele 5 exerciţii ar trebui făcute dimineaţa. Prin această metodă chakrele vor începe să funcţioneze în parametrii normali, aura va fi curăţată, întregul organism va fi revitalizat şi reechilibrat, iar energia va creşte.      Originea celor 5 rituri a fost discutată şi disputată de-a lungul timpului, unii atribuind-o sistemului de exercitii tibetane, în timp ce alţii spuneau că acestea fac parte

Gandirea pozitiva – un nou mod de viata ?

Gandirea pozitiva – un nou mod de viata ? Am citit mult despre acest concept “ gandirea pozitiva”, si am inceput sa il pun in practica inca de acum 5 ani ! Am observant o imbunatatire a relatiei cu eul meu, am reusit sa ma descopar si sa fac cateva schimbari bune in viata mea ! Stiti exista mai multe proverbe sau principii enuntate despre aceasta gandire , exista de fapt o intreaga filosofie, dar cel mai mult conteaza sa CREZI ! Sa crezi ca este posibil sa faci o schimbare buna in viata ta aplicand gandirea pozitiva ! O modificare mentala care poate sa mearga de la simpla schimbare de opinie pana la transformarea totala a personalitatii , a modului de viata si a manierei de a vedea realitatea , la asta se reduce in cateva cuvinte gandirea pozitiva. Gandirea pozitivă atrage în mod natural ceea ce este bun şi frumos.  Gandirea pozitiva este cheia care deschide usa iubirii, a norocului si a fericirii! Fericirea incepe in gandire iar rezultatul este pacea in