A fost dezvăluit secretul
celebrei terapeute Djuna din Caucaz. Sfaturile ei de alimentaţie
Bun gasit prieteni !
Astazi impartasesc cu voi secretele celebrei terapeute Djuna din Caucaz. Am gasit acest articol si m-am gandit ca este foarte util de aflat !🤗
DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni. Ea a lăsat o serie de sugestii si retete pentru terapia diverselor afecţiuni ce macină astazi lumea.
Legendara
vindecătoare din Caucaz, lecuitoarea de taină a liderilor de la Kremlin din
perioada sovietică, devenită o veritabilă vedetă media după 1990, s-a stins din
viaţă anul trecut la Moscova, la vârsta de 65 de ani.
Djuna,
vindecătoarea care trata fără să atingă pacientul, a fost înzestrată cu puteri
bioenergetice speciale, greu de explicat, dar cu efecte spectaculoase. Ani de
zile, a fost studiată de oamenii de ştiinţă, mai ales că, în perioada când
faima ei dădea ocol pămîntului, se ocupa de sănătatea fostului lider sovietic
Leonid Ilici Brejnev
DJUNA
DAVITASVILI a lăsat o serie de sugestii si retete pentru terapia
diverselor afecţiuni ce macină astazi lumea. Sunt, de fapt, reguli de viata
general valabile, bazate exclusiv pe ceea ce ne ofera natura.
Alimentatia
sta la baza sanatatii, prin modul in care stim sau nu sa o facem prin prisma
ratiunii, si nu doar a pornirilor instinctuale. Djuna identifica trei categorii
mari de alimente, dupa cum urmeaza:
citeste in continuare...
1.
carne, peste, zeama de carne, oua, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea
soarelui (seminte), vinete.
2.
verdeata, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grasimi,
ulei vegetal.
3.
paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine.
Pentru
curatirea organismului de substantele daunatoare acestuia, introduse in corp
prin alimentatia curenta, trebuie sa se tina seama de cateva reguli usor de
respectat. Categoria nr. 1 de alimente reprezinta acizii, iar categoria nr. 3 -
bazele. Nu se amesteca la aceeasi masa alimentele din categoria 1 cu cele din
categoria 3. Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu
categoria 3.
Diferenta
dintre mesele acide si cele bazice trebuie sa fie de minimum 3 ore. In
curatirea organismului, lactatele sunt excluse. Nu se bea apa in timpul mesei,
ci abia la o ora dupa aceasta.
Tot
cu o ora mai tarziu se pot consuma si fructe, intrucat ele se digera mai repede
decat restul alimentelor. Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si
seara se consuma cate un catel de usturoi. Curatirea organismului se face, de
preferinta, in luna iunie.t
- Curatirea limfei si a sangelui. Dimineata, se beau 100 ml de apa rece, in
care s-a dizolvat sare amara, atat cat sa fie baubila. Se prepara un suc din
portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) si lamaie (200 ml). La o ora dupa ce
s-a baut solutia de sare amara, se beau 100 ml din sucul respectiv si 100 ml de
apa fiarta si racita. Apoi, aceeasi cantitate (100 ml suc si 100 ml apa racita)
se bea la fiecare jumatate de ora, pana se termina cantitatea de 2 litri din
fiecare. Tratamentul dureaza 3 zile, perioada cand nu se mananca si nu se bea
nimic altceva.
-
Curatirea ficatului. Timp de 2 zile, se beau cate 5-6 pahare de suc de mar. In
a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 pe partea dreapta, cu o sursa de
caldura (perna electrica) sub ficat. Se prepara un amestec din 3 linguri de
ulei de masline si 3 linguri zeama de lamaie, care se bea din sfert in sfert de
ora, pe durata a circa 2 ore. Cantitatea totala trebuie sa fie de 300 ml ulei
de masline si 300 ml zeama de lamaie. A doua zi de dimineata se face clisma,
care va elimina toate reziduurile de la ficat.
- Curatirea rinichilor (calculi renali). Pe parcursul unei saptamani, nu se
mananca decat pepene verde cu paine neagra. In ziua a saptea, intre orele 2 si
3 (noaptea), se face o baie calda, cu corpul cufundat in apa pana la gat si se
mananca pepene verde rece. Dupa circa o ora, vor fi eliminate pietrele.
Eventual, procedura se repeta dupa doua saptamani.
- Curatirea articulatiilor de saruri (spondiloza, artrita, poliartrita). Se
fierb 5 g foi de dafin in 300 ml apa, timp de 5 minute, dupa care se tin
intr-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consuma lichidul, luandu-se
cate o lingurita. Tratamentul dureaza 3 zile, insotit de alimentatie de regim,
dar o singura data pe an.
- „Elixirul
tineretii” (indicat in special persoanelor care au probleme legate de inima si
de circulatia sangelui). Se piseaza foarte bine 300 g usturoi, intr-o piulita
de lemn. 200 g din cantitate se scot de la fundul vasului si se pun intr-un
borcan de sticla, impreuna cu 200 ml alcool de 90º. Se inchide bine si se tine
10 zile la macerat. Tratamentul va dura 11 zile, cu o jumatate de ora inaintea
fiecarei mese, preparatul luandu-se in cate 20 ml lapte rece, dupa cum urmeaza:
ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina
(C); ziua 2 - 4 D, 5 P, 6 C; ziua 3 - 7 D, 8 P, 9 C; ziua 4 - 10 D, 11 P, 12 C;
ziua 5 - 13 D, 14 P, 15 C; ziua 6 - 15 D, 14 P, 13 C; ziua 7 - 12 D, 11 P, 10
C; ziua 8 - 9 D, 8 P, 7 C; ziua 9 - 6 D, 5 P, 4 C; ziua 10 - 3 D, 2 P, 1 C;
ziua 11 - 25 D, 25 P, 25 C.
O reteta relativ mai simpla se bazeaza pe amestecul obtinut din 500 g usturoi
pisat, cu zeama de la 24 de lamai. Se pune intr-un borcan, se acopera cu tifon
si se tine 24 de zile, amestecandu-se periodic. Se consuma cate o lingura la o
jumatate de pahar cu apa, seara, inainte de culcare.
- Anexite, fibrom, boli vaginale. Se toaca marunt ceapa, se pune intr-un tifon
si se unge acest tampon cu unt nesarat. Se introduce in vagin, noaptea. Acelasi
procedeu se poate face cu untura de gasca.
- Boli
de plamani (tuberculoza, bronsita etc.). Se face un amestec din 500 g miere de
albine, 5 capatani de usturoi, pisate si, 5 lamai tocate in masina, amestec
care se lasa 7 zile la macerat. Se consuma cate 4 linguri, seara, inainte de
culcare, inghitindu-se foarte incet.
- Hipertensiune, in fiecare dimineata se consuma o sfecla rosie coapta. Seara -
o salata din sfecla rosie cruda, usturoi, morcov ras si ulei.
- Reumatism. Se pun, intr-un borcan de 0,5 l, rame, intr-un strat de circa 2-3
cm grosime. Peste ele se toarna gaz sau alcool, atat cat sa le acopere cu 2 cm
si se tin la soare 7 zile. Tratamentul propriu-zis consta in frectii pe zonele
afectate cu gazul (alcoolul) respectiv.
- Spondiloza (lumbago). Se aplica la cald frunze de brusturi, cu partea
nelucioasa pe locul dureros. O alta procedura - dintr-un amestec obtinut din
ridiche neagra tocata marunt si o capatana de usturoi pisat, aplicat pe locul
respectiv.
- Scleroza vasculara cerebrala. Se rade marunt o lamaie si se amesteca cu
macese (un pahar), rachitica (un pahar) si miere de albine (un pahar). Se iau
cate 20-40 g inainte de masa. De asemenea, acelorasi bolnavi li se recomanda
ceaiul din radacina de patrunjel sau 20 g scoarta de scorus fiarta in 0,5 l
apa, timp de 2 ore si bauta zilnic, de 2-3 ori cate o lingura.
- Varice
(tromboflebita). Timp de 20 de zile, se imbraca piciorul de la coapsa pana la
talpa cu frunze de varza alba incalzite bine si unse o seara cu miere, o seara
cu alcool de 90s, alternativ. Se infasoara cu prosoape calde si se doarme in
acest fel.
- Hemoroizi: O procedura simpla consta in taierea unui cartof in fasii (de
forma supozitoarelor!), care se ung cu ulei si se tin in anus cat mai mult.
Acelasi lucru se poate face cu un catel de usturoi uns cu saliva si tinut pe
toata perioada noptii.
- Prostata, impotenta. E recomandabil sa se consume mult praz, precum si ceaiul
de ghimpe si busuioc. Daca boala vine pe fond nervos, se pun circa 750 g gheata
intr-un tifon impaturit in opt si se leaga. Compresa se tine un minut la baza
creierului, un minut la inima si un minut pe organele genitale. Se repeta
procedura de 4-5 ori pe zi.
Sursa: Revista Magazin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI: