miercuri, 11 noiembrie 2020

Drumurile dificile au adesea destinații frumoase. Ceea ce este frumos, este pe cale să se întâmple!

 


Drumurile dificile au adesea destinații frumoase. Ceea ce este frumos, este pe cale să se întâmple!🙏💖

Viața este plină de obstacole și uneori ni se pare imposibil să trecem peste ele. Trăim în permanență sub presiune, avem impresia că viața pe care o trăim este uneori în zadar.

Ne trezim în fiecare dimineață cu un sentiment ca și cum ceva rău are să se întâmple și toate astea se datorează stresului. Totuși, dacă ne-am schimba puțin optica, am realiza faptul că fiecare zi este, de fapt, o oportunitate de a ne schimba. Fiecare răsărit ne dă șansa de a o lua de la capăt și de a aprecia viața așa cum este ea, cu bune și rele.

Iata cinci motive, pentru care drumurile dificile au destinații frumoase:

1.NU PUTEM APRECIA BINELE, DACĂ NU AM ÎNDURAT GREUL

Dacă toate lucrurile ar merge lin, ne-am mai bucura oare de tot ceea ce avem? Ce ar reprezenta pentru noi atunci fericirea. Am mai numi-o oare așa? De câte ori nu ne-am bucurat de sentimentul acela frumos că am trecut și peste asta? Nu uita, indiferent cu ce te confrunți, lucrurile se vor soluționa până la urmă!

2.PERSEVERENȚA DUCE LA VICTORIE

Poate că va trebui să urci munți pentru a ajunge la țelul pe care ți l-ai propus. Dacă îți dorești ceva cu adevărat o vei face, fără să te plângi că te dor picioarele de la cât ai urcat și fără să te împiedici de bolovanii întâlniți pe drum. Nu te încărca de frustrare, în vârf te vor încălzi razele de soare!

3.NE ÎNVAȚĂ CUM SĂ AVEM RĂBDARE

Răbdarea este o virtute, pe care mulți nu o cunosc.

Trăim în vremuri în care fiecare își dorește un câștig instantaneu. Parcă nimeni nu mai înțelege că lucrurile bune se fac cu răbdare. Persoanele care trec prin clipe grele, pentru a-și atinge idealurile, urmează să fie cei mai fericiți. De ce? Pentru că au dobândit cadoul răbdării, poate cel mai de preț cadou pe care viața ni-l poate oferi.

4. VIAȚA ESTE UNEORI IRONICĂ

În viață trebuie să facem sacrificii. Este nevoie de tristețe, pentru a cunoaște fericirea și de slăbiciune, pentru a afla cum arată puterea. De exemplu, dacă vrei să începi o afacere, va trebui să muncești foarte multe ore pe zi, pentru a o pune pe picioare și pentru a avea profit. Nimic nu este ușor la început.

5. ÎȚI ARATĂ CEEA CE VREI SAU NU VREI ÎN VIAȚĂ

Să spunem că acum vezi un drum greu, din simplul fapt că ai rămas fără serviciu. Asta înseamnă că nu trebuie să lupți pentru a găsi altul? Dacă ai reușit să îl dobândești pe primul, de ce nu ai face-o și a doua oară? Poate că era momentul să închizi un capitol al vieții tale, pentru a deschide alte uși.

Mulți oameni cred că drumurile grele nu au final, însă dacă vei avea încredere în tine, finalul va fi unul fericit. Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem duce, așa că ai încredere și mergi mai departe!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Generozitatea -Poveste cu talc

  Generozitatea -Poveste cu talc A fost odat ă un medic foarte priceput ș i dedicat. Datorit ă lui, mii de oameni care erau la un pas de m...