joi, 22 octombrie 2020

O povestioara !

 



        Un medic a intrat spital în grabă după ce a fost chemat la o intervenție chirurgicală de urgență. El a răspuns la apel urgent, a schimbat hainele și s-a dus direct la blocul de operaţie. El l-a găsit pe tatăl băiatului în faţa blocului operator.

Văzându-l, acesta a strigat:

“De ce ţi-a luat atâta timp să ajungi ? Nu știi că viața fiului meu este în pericol? Nu ai nici un simţ al răspunderii”?

Medicul a zâmbit și a spus:

“Îmi pare rău, nu am fost în spital și am venit cât de repede am putut după primirea apelului. Și acum aş vrea să te calmezi, astfel încât să-mi pot face treaba mea...”

”Să mă calmez? Ce se întâmplă dacă fiul tău ar fi fost în această cameră acum? Să mă calmez? În cazul în care propriul tău fiu ar fi acolo pe moarte, te-ai calma”?

Medicul a zâmbit din nou și a răspuns: “Eu vă spun ce a spus Iov, în Cartea Sfântă”: Din praf am venit şi la praf ne vom întoarce, binecuvântat fie numele lui Dumnezeu“. Medicii nu pot prelungi viața. Du-te şi roagă-te pentru fiul tău şi pentru noi; vom face tot posibilul să-i salvăm viaţa”!

“Este atât de simplu să spui lucrurile astea atunci când nu ţi se întâmplă ţie…”, murmură tatăl.

Operaţia a durat câteva ore, după care medicul a ieșit fericit.

“Slavă Domnului, fiul tău este salvat”. Și fără a mai aștepta răspunsul a pornit în grabă spre ieşirea din spital. “Dacă aveți orice întrebări, adresați-vă asistentei”!

“De ce e atât de arogant? El nu a putut aștepta câteva minute, astfel încât să-l întreb mai multe despre starea fiului meu“, a comentat tatăl atunci când a apărut asistenta medicală după ce medicul a plecat.

Asistenta a răspuns, cu lacrimi şiroind din ochi în jos faţa ei: “Fiul său a murit ieri într-un accident rutier, el a fost la înmormântare atunci când l-am chemat pentru intervenția chirurgicală a  fiului tău. Și acum, că a salvat viața fiului tău, el a plecat pentru a termina înmormântarea fiului său”.



    Sursa : Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...