sâmbătă, 9 mai 2020

Inceput

Osho: Dacă înţelegeţi acest secret, puteţi fi fericit 24 de ore pe zi...
“Atunci când iubeşti, eşti plin de bucurie. Când nu poţi iubi, nu ai cum să fii fericit. Bucuria este o funcţie a iubirii, o umbră a acesteia. Ea urmează pretutindeni iubirea.De aceea, deschideţi-vă din ce în ce mai mult faţă de iubire şi veţi deveni din ce în ce mai fericiţi. Nu va trebui să vă intereseze dacă iubirea vă este returnata sau nu; acest lucru nu are nici cea mai mică importantă. Fericirea urmează pretutindeni iubirea, indiferent dacă aceasta din urmă este returnata sau nu sau dacă celălalt îi răspunde cu aceeaşi monedă".




Am inceput aceasta zi cu un citat de la Osho, o personalitate care imi place foarte mult si care ma inspira la infinit !

Iubirea extinde libertatea. Iubirea autentică îl ajută pe celălalt să evolueze, să-şi depăşească limitele, să-şi îmbogăţească experienţa, să se cunoască în profunzime. 
 A  iubi necondiţionat este o mare putere! 

Fiecare dintre noi iubește perioada din viață când tinerețea îți dă aripi, când te îndrăgostești în 5 minute și când marile griji ale vieții nu te deranjează.
Însă, câți dintre noi s-au gândit realmente la ce este iubirea cu adevărat și de câte feluri poate fi? E doar o privire? Abilitatea de a auzi? Dorința de a fi în permanență aproape? Dorința de a proteja și ajuta? 

A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta. Iubirea inseamna daruirre totala, inseamna uitare de sine..

Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre.Multi sunt de acord ca iubirea adevarata e minunata si ma intreaba cum sa ajunga la ea. Ea este deja in voi, nu exista nici o reteta magica a iubirii pure. Daruirea de sine, sacrificiul total, rugaciunea si Gratia Divina te vor conduce cu siguranta acolo unde doresti, dar trebuie sa doresti asta din toata inima ta, din tot cugetul tau si din tot sufletul tau.
Iubirea este ceva frumos😍

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...