sâmbătă, 17 februarie 2024

LEGENDA PODULUI CURCUBEUL

 


LEGENDA PODULUI CURCUBEUL

     Podul Curcubeului este o legendă frumoasă care ne spune cum ar putea fi viața de apoi pentru animale. De fapt, nu este ușor să treci peste pierderea unui prieten blănos, fie că este un câine, o pisică sau un alt animal.  Adesea, pierderea unui animal lasă un gol imens în inimile și mințile celor care rămân.  Întrebarea care îi prinde pe oameni în aceste momente este „dacă oamenii buni merg în rai, unde se duc prietenii noștri animale?”. 

    Răspunsul este tocmai legenda Podului Curcubeu, care ne-a fost transmisă de triburile indienilor americani și face parte din miturile despre pisici și câini.  Această poveste ajută la armonizarea cu legea vieții și ajută la depășirea durerii celor care trec prin această perioadă dificilă.

 Podul Curcubeu pentru câini și pisici: ce spune legenda

     Podul Curcubeului este situat la intrarea în Paradis și este locul în care merg animalele după călătoria lor pe pământ. Conform legendelor antice despre câini și pisici Podul Curcubeului este un loc minunat, plin de plante verzi, flori parfumate, copaci colorați, dealuri blânde și pâraie luxuriante.  De fapt, numele „Rainbow Bridge” derivă tocmai din culorile minunate care îl caracterizează: tocmai în acest loc de basm se întâlnesc dragii noștri prieteni blăniți și continuă să se joace împreună sub soarele strălucitor.  În acest loc pot mânca la nesfârșit din mâncarea lor preferată, au o mulțime de mingi cu care să se joace, copaci puternici de zgâriat și vizuini în care să se odihnească.

     La Rainbow Bridge, câinii și pisicile care nu mai sunt pe acest pământ găsesc din nou sănătate și tinerețe și din acest motiv se pot bucura și mai mult de minunile pe care le oferă acest loc magnific.

     Pe Rainbow Bridge, pisicile, câinii și alte animale sunt cu adevărat fericiți și fără griji.  Cu toate acestea, se întâmplă ca uneori unii dintre ei să se oprească pentru o clipă să privească dincolo de linia orizontului, gândindu-se la prietenii lor umani și la toate amintirile frumoase petrecute cu ei în timpul experienței lor pe pământ.

     Apoi, într-o zi, doar privind la orizont, unul dintre ei s-ar putea să vadă un prieten drag venind după ei: inima lor mică va înnebuni de bucurie, picioarele lor mici nu vor putea sta nemișcate și vor începe să alerge foarte repede. catre tine.  Veți avea șansa să-l țineți strâns de dvs. și în acel moment veți fi amândoi conștienți că nimic nu vă va mai putea despărți vreodată. Tocmai atunci, reuniți în sfârșit, veți trece împreună Podul Curcubeului pentru a nu vă mai părăsi niciodată.❤️

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...