sâmbătă, 3 iunie 2023

ȘAPTE CUVINTE MAGICE

afla mai multe



ȘAPTE CUVINTE MAGICE

MIȘCARE:

Ai grijă de casa ta, de patul tău, de corpul tău. Plimbă-te, explorează și plimbă-te pe munte, ieși din rutina muncii, a relațiilor și a nivelului de trai. Schimbă-ți perspectiva. Apropie-te de acei oameni cu care poți fi autentic și hrănește-ți cele mai îndrăznețe vise. Nu trebuie să muți munții din loc, mutarea unei stânci mici poate face minuni.

cteste mai mult

JOACĂ:

Atinge părțile corpului pe care le iubești. Îmbrățișează un copac în parc, pe câmp sau în pădure... Sărută-i pe oameni pe obraji. Mângâie-ți câinele sau pisica un pic. Simte senzația unei eșarfe de mătase, a unei bucăți de lemn, de diverse texturi. Mușchi, pământ, stânci și apă. Cu cât faci asta mai mult, cu atât vei deveni mai confortabil cu plăcerea de a te înălța.

ASCULTĂ:

Stai în tăcere și vezi câte lucruri se aud. Ascultați oamenii ce spun cu adevărat. Ascultați ultima notă a fiecărui cântec. Ascultă-ți vocea interioară, cea pe care o auzi doar atunci când haosul de zi cu zi pălește. Auzi șoaptele frunzelor, chemarea broaștelor, urletul lemnului care arde în vatră. Ascultă cu inima și ascultă întotdeauna ceea ce nu se spune niciodată.

SIMTE:

Durerea, simte bucurie, până când simți că se evaporă. Râzi până te doare, simte iubirea din suflet. Predă-te senzualității vieții. Fii furios și exprimă-ți furia dacă este cazul, dar fă-o singur. Dacă nu simți toate astea, nu trăiești...

CREDE:

Știi ce trebuie să știi. Încetează cu îndoielile tale. Acele gâdilături interioare sunt adevărul tău cel mai înalt și te vor servi în cel mai bun mod. Regreți când nu-ți cunoști sau nu-ți negi intuiția. Ține minte: până la urmă, tu și numai tu știi ce e mai bine pentru tine. Dacă îți place să te plimbi pe malul mării, găsește o cale să ajungi acolo. Dacă nu ai încredere deplină în tine, vei deveni mucegai.

OBSERVA:

Contactează oamenii pe care îi iubești. Bea ceai în companie, plimbă-te în companie în pădure, discută și discută, citește-le cu voce tare celorlalți. Observă că părul, pielea, corpul și poveștile tale sunt diferite de ale altora și la rândul lor sunt complet la fel.

PRIMEȘTE:

Pentru prima dată, încetează să mai oferi și să dăruiești tuturor, în afară de tine. Primește complimente cu grație. Vocea pe care trebuie să o auzi, îmbrățișarea, acel moment de vorbit, mâncarea de pe masa ta, banii de care ai nevoie, vor fi mereu acolo. Deschide să primești, deschide-ți mâinile să te reverși. Primește toate lucrurile bune pe care le meriți și nu uita să îți arăți recunoștință pentru viața ta.



Via Nova terra nascendo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...