marți, 20 decembrie 2022

Recomandari...

 



“Acum, mai mult ca niciodată, este foarte important să faceți o curățare frecventă a metalelor grele. Iată câteva recomandări:

1. ⚜️Turmeric

Purifica sângele și poate elimina toxinele și metalele grele din organism datorită turmericului. Studii științifice recente au arătat că este utilă combinarea piperului negru cu turmericul si un pic de ulei, pentru o mai mare eficiență. De asemenea, facilitează procesul digestiv.

Vezi mai multe..

2. Usturoiul

Datorită conținutului de sulf, usturoiul are capacitatea de a curăța organismul de toxine. Sulful face ca metalele grele precum plumbul și cadmiul să fie solubile în apă. Usturoiul contine si seleniu, care protejeaza organismul de mercur. Din aceste motive, este folosit de mulți ani pentru purificarea sângelui și îmbunătățirea circulației.

3. Lămâie

Ca remediu natural este foarte util pentru a întări sistemul imunitar, datorită numeroaselor sale proprietăți benefice.

Puțin suc din acest fruct într-un pahar cu apă poate fi de mare ajutor, mai ales dacă bei dimineața. Curata in profunzime corpul si ajuta la indepartarea metalelor grele.

4. Coriandru

Coriandru este cu adevărat important pentru a contracara prezența cadmiului, plumbului și aluminiului în corpul nostru.

De asemenea, este util în eliberarea organismului de prezența mercurului, care este periculos chiar și pentru ADN. Coriandru poate fi folosit si cu chlorella, pentru a nu reabsorbi toxinele.

5.Linaza

Omega-3 sunt foarte utili pentru curățarea organismului de metalele grele. Substantele care permit formarea acizilor grasi omega 3 pot fi luate cu seminte de in si ulei de in.

6. Nuci

Nucile conțin acizi grași esențiali pentru a favoriza formarea acizilor grași omega 3. Tot în acest caz, este important să consumăm acest aliment pentru a permite curățarea eficientă a organismului nostru.

7. Legume ecologice

Legumele ecologice, cultivate natural și fără pesticide sau îngrășăminte chimice sunt esențiale. Luați și sub formă de suc, deoarece oferă vitamine și antioxidanți care pot curăța ficatul. Putem mânca, de exemplu, sfeclă, varză, țelină și castraveți. Ideal pentru a elimina astfel de articole.

8. Ghimbir

Ghimbirul poate fi combinat cu turmeric pentru a spori efectele pozitive ale turmericului. Această combinație permite o digestie mai ușoară și ajută la curățarea sângelui.

9. Alge marine

Datorita continutului lor de alginat, algele marine au capacitatea de a absorbi toxinele gasite in intestin si astfel sa le poata elimina. Putem folosi wakame, hiziki, arame, nori pentru sushi și kombu care trebuie adăugate la leguminoase.

10: Chlorella

Are capacitatea de a elimina metalele grele, curata toxinele din organism, intareste sistemul imunitar, antioxidant puternic, bogat in surse de proteine, bogat in omega 3, vitamine si minerale.

11. Mușchi irlandez

Previne intoxicația cu radiații, elimină metalele grele din organism, bogate în proprietăți antivirale, ajută la problemele pulmonare.”

Sursa: Magdalena D.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...