joi, 23 iunie 2022

ENERGIA LATENTA DIN CORPUL TAU!

 

                                                ENERGIA LATENTA DIN CORPUL TAU!

Kundalini este energia care se afla in stare latenta in trupul uman. Cand aceasta forta este trezita, ea se ridica de-a lungul coloanei vertebrale catre chakra crestetului. In momentul in care Kundalini incepe sa se trezeasca, omul va simti curenti energetici puternici de-a lungul coloanei vertebrale, manifestati permanent – ziua si noaptea.

vezi mai multe...

Trezirea lui Kundalini se poate manifesta la toti oamenii, indiferent de calea spirituala sau de religia din care fac parte.

Manifestari ale ridicarii energiei Kundalini: tremuraturi involuntare ale corpului, sentimente de bucurie si beatitudine, senzatii de frig in organism, senzatii de caldura pe coloana vertebrala, perceperea unor puternice flash-uri de energie, furnicaturi in corp sau, mai ales, pe coloana, sentimente de confuzie si incertitudine, schimbari bruste de stari launtrice, stari de somnolenta si ameteala, stari de fericire, perceperea de sunete si culori subtile, trezirea intuitiei si a creativitatii la un nivel mult mai inalt.

Trezirea lui Kundalini va determina schimbari pozitive atat la nivelul corpului fizic cat si la nivelul corpurilor subtile. Daca Kundalini se ridica incet oferindu-ne timp pentru a asimila puternica energie ce este eliberata, ne vom insusi experienta pe care ne-o ofera fiecare chakra in parte, lucru care ne va ajuta mult la progresul spiritual. Daca insa energia Kundalini se ridica prea repede, fara a o putea controla, putem sa traim o criza spirituala.

Atata timp cat Kundalini ramane adormita in lacasul ei, persoana va fi interesata numai de manifestarile fizice, grosiere si impure, de lumea simturilor si a intereselor materiale. Mancarea, somnul si sexul vor motiva o astfel de persoana. Cand Kundalini se va trezi, omul va deveni stabil, serios, responsabil, ferm. Atunci va incepe sa renunte la atasamentele de lumea fizica.

Daca Kundalini se va ridica numai pana la nivelul chakrei a doua, persoana va avea trairi erotice nestapanite care pot fi confundate cu trairi spirituale. Pericolul care pandeste la acest nivel este subordonarea fiintei la planul sexualitatii care poate conduce treptat la decaderea spirituala si la probleme fizice si mentale. Cand Kundalini va pleca din chakra a doua, dorintele sexuale exacerbate vor disparea.

Cand Kundalini este trezit pana la nivelul plexului solar poate aparea o senzatie permanenta de foame.

Primii trei centri subtili ne pun in legatura cu lumea fizica iar transcenderea lor inseamna indepartarea de atasamentele legate de lumea fizica. Cand Kundalini se manifesta la nivelul unuia dintre cei trei centri inferiori, omul nu se poate bucura cu adevarat de stabilitatea si concentrarea maxima a mintii. Mintea nu este eliberata de sclavia simturilor si de atasamentele materiale, iar mentalul nu este purificat si va oscila in tot ceea ce face.

Cand Kundalini atinge centrul inimii, intreaga perspectiva asupra lumii cat si asupra propriei fiinte se schimba fundamental. Omul va incepe sa inteleaga valorile lumilor subtile si va percepe existenta fiintelor din invizibil. Atasamentele fata de simturi aproape dispar, nevoile materiale se reduc foarte mult iar omul se dedica mai mult practicilor spirituale. In acest timp va fi plin de iubire si de intelegere fata de ceilalti, isi va orienta mintea catre Dumnezeu si va cauta compania oamenilor cu credinta si ajutorul fiintelor spirituale. Mintea sa va deveni stabila si usor de concentrat. Insa anumite manifestari ale egoului tot vor exista, iar interesele materialiste pot opri ascensiunea lui Kundalini sau pot chiar determina coborarea acesteia catre chakra radacina.

Cand Kundalini ajunge la chakra gatului, respiratia devine lenta si mai putin intensa datorita faptului ca mintea devine calma si interiorizata. Pot aparea mari capacitati oratorice.

Cand Kundalini ajunge la al treilea ochi, persoana va avea un bun control asupra sa. Omul va deveni constient de Sinele sau Suprem si detasat de propriul trup. De la nivelul chakrei al treilea ochi, Kundalini complet trezit nu mai poate cobori. Intregul efort al persoanei si toata aspiratia sa va fi dedicata realizarii lui Dumnezeu.

De abia cand Kundalini atinge chakra crestetului omul isi castiga linistea si pacea mult visata.

Ridicarea completa a lui Kundalini apare insa foarte rar, in marea majoritate a cazurilor aceasta energie se ridica partial.

In ascensiunea sa, Kundalini va intalni chakre care pot fi deschise sau inchise. In cazul in care o chakra este deschisa, Kundalini isi va continua ascensiunea pana la urmatoarea chakra. In cazul in care o chakra este inchisa, Kundalini se va opri, iar fiinta respectiva va experimenta din plin trairile acelei chakre.

Alte obstacole importante in calea ascensiunii lui Kundalini sunt nodurile energetice. Ele sunt in numar de trei. Aceste noduri pot bloca fluxul ascendent de prana prin canalul Sushumna.

Daca aceste noduri ar fi strapunse prea repede, ne-am confrunta cu o suprasarcina energetica care ar putea crea probleme. In aceste regiuni puterea ignorantei si a atasamentelor fizice este foarte puternica. Anumite noduri de energie sunt greu de dizolvat, mai ales cele din chakrele 1, 2 si 5,6. Se spune ca strapungerea acestor noduri energetice poate dura mai multe vieti.

Odata strapuns nodul ce se afla intre chakra 1 si 2, vor fi depasite atasamentele fata de placerile simturilor si functionarea greoaie a mintii.

Al doilea nod se afla intre chakrele 3 si 4 si este asociat cu sentimente si atasamente din planul emotional. Strapungerea acestui nod va ajuta omul sa manifeste o stare de iubire neconditionata insotita de compasiune. Fixarea fiintei la acest nivel poate duce la atasament fata de binele universal si la o dorinta puternica de a ajuta la eliberarea suferintei umanitatii. Desi unor persoane li se va parea ca prin asta vor realiza fapte mari, de fapt ei se vor lega astfel de lumile inferioare.

Nodul dintre chakrele 5 si 6 se poate dizolva prin cunoastere si incredere. Egoul va incepe sa se dizolve si va domina vointa divina. Acest obstacol poate genera atasamente fata de puteri paranormale.

Depasind cele trei noduri, omul poate atinge desavarsirea spirituala. Cand Kundalini ajunge la chakra crestetului, omul va simti ca nu mai poate ramane in lumea fizica. Corpul cauzal este dizolvat in corpurile superioare iar fiinta isi pierde interesul pentru orice fel de dorinta. Reintoarcerea la viata propriu-zisa se va produce doar daca persoana respectiva considera ca are o anumita misiune de implinit pe Pamant. Atunci omul trebuie sa preia o anumita karma pentru ca numai asa poate trai pe pamant.

Ridicarea energiei Kundalini se poate manifesta in doua feluri: ascensiune linistita si fara probleme, ascensiune insotita de prezenta unui val de frica, senzatia de frica are legatura cu moartea prejudecatilor legate de lume si de noi insine.

Este vorba de o purificare a subconstientului. Atunci cand are loc o ,,explozie” interioara, ea va face sa iasa la suprafata tot ce avem in interiorul nostru, mai ales negativ. Cand avem o personalitate plina de obsesii si de blocaje mentale atunci ea va exploda generand o cadere nervoasa. Omul trebuie sa realizeze un proces de purificare a gandurilor si sa ajunga la o stare de claritate a mintii.

In cazul in care Kundalini se ridica partial, aceasta va face ca fiinta respectiva sa aiba acces numai la anumite adevaruri partiale.

Efecte generate de ascensiunea lui Kundalini:

– celulele corpului intra intr-un proces de intinerire, vocea se modifica, apar schimbari la nivelul secretiei hormonale

– se modifica ritmul cardiac si apar palpitatii la nivelul inimii

– respiratia se modifica, pot aparea stari de anxietate

– amorteala, senzatii de cald sau rece, mancarimi si furnicaturi pe corp, vibratii fine la nivelul pielii si frisoane puternice in corp

– dureri si stari de disconfort pe coloana, apar viziuni, lumini si sunete interioare, pot aparea emotii necontrolate ce duc de la stari de bucurie la tristete si suferinta

– gandurile pot parea dezechilibrate sau irationale

– omul se poate simti in pragul nebuniei sau poate deveni calm si linistit

Efectele nedorite pot aparea in cazul unor persoane care nu s-au purificat suficient: migrene, presiune si dureri de cap, depresie, oboseala, teama, atac de panica, amorteala si frica de a muri, tulburari mentale, spasme musculare si insomnie, bruste schimbari de greutate a corpului, dureri de ceafa sau de spate, transpiratie si mucozitati, nevoie de a casca des, lipsa de control al emotiilor, dureri de ochi, cap, coloana ce pot aparea si disparea brusc, acolo unde Kundalini intalneste blocaje.



sursa : internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

UN ELIXIR VINDECATOR

                                                              UN ELIXIR VINDECATOR UN ELIXIR VINDECATOR,de care nu vi s-a spus !!! Argintu...