sâmbătă, 28 mai 2022

Totul se intampla cu un motiv anume...(ganduri...)

 


Totul se intampla cu un motiv.Atat lucrurile bune cat si cele rele din viata noastra, apar pentru un motiv anume.

Nu fii trist daca ai trecut printr-o perioada grea, gandeste-te,ca fara acea perioada, nu ai fi ajuns unde esti acum,nu te-ai fi maturizat si nu ai fi fost fericit niciodata.

Oricat de greu ar parea, trebuie  sa traim fiecare clipa din viata noastra ca si cand ar fi ultima, trebuie  sa ne bucuram de fiecare moment, fie el bun sau rau, pentru ca, stim si noi ca, momentele astea nu se vor mai intoarce niciodata,iar daca lasam ca  timpul sa treaca pe langa noi,fara sa traim clipa in adevaratul sens al cuvantului, mai tarziu vom regreta.

Chiar daca ti-e greu, aminteste-ti ca totul se intampla cu un motiv si ca, intr-un final, se sfarseste totul bine, tine mereu capul sus si zambeste, nu lasa lumea rea sau greutatile vietii sa iti schimbe  zambetul tau minunat, pentru ca, atunci cand zambesti, radiezi, aduci feicire in jurul tau si esti cel mai frumos om de pe pamant!

Orice s-ar intampla, gandeste-te ca,fara lucrurile  rele din viata noastra nu ne-am putea da seama de cat de buni,de minunati si de puternici suntem. Nu ne-am putea cunoaste limitele  si nu ne-am putea da seama de ceea ce inseamna intr-adevar sa traim.

                Astazi da-i voie inimii sa zambeasca !🤗💖


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

16 sfaturi pentru armonie sufleteasca

 ⚡16  sfaturi esențiale pentru ARMONIE SUFLETEASCA!!! 1. Nu judeca oamenii.  Nu vorbi de rău o persoana în absența ei.   Face parte din perf...