miercuri, 4 mai 2022

Mainile tale sunt magice

 

MÂINILE TALE SUNT MAGICE...

În ele stă puterea de a dărui, de a primi, de a crea și printre atâtea alte lucruri, de a vindeca.

 

Citeste mai mult...

Ce facem când ne doare ceva? Intuitiv purtăm mâinile în acel loc, sufletul nostru este înțelept și știe că mâinile au darul de a vindeca totul.

Mâna stângă este cea care primește iar mâna dreaptă este ceea care dă, dacă nu activăm aceste două canale ne va fi aproape imposibil să ne conectăm cu abundența vieții.

În mâinile noastre sunt 7 chakre care ne conectează cu capacitatea pe care o avem de a dărui și de a primi iubirea. Dacă aceste chake sunt închise, este foarte probabil să ne coste să primim iubire, activând în mintea noastră că dacă ne dă este "pentru ceva" și generâm o anumită respingere.

Prin activarea chakrelor mâinilor ne vom permite să primim fără blocaje mentale, totul din dragoste și acesta va fi și modul nostru de a dărui. Eliberându-ne de condiții care nu au nici o legătură cu această deschidere și cu acest cerc necesar pentru a vibra din abundență și în tot ceea ce Universul trebuie să ne dea și să ne permită să ne manifestăm talentele.

De asemenea, ne ajută să ne conectăm cu capacitatea noastră de a materializa și cu creativitatea noastră.

Există patru exerciții foarte simple care ne pot activa chakrele mâinilor, pe care vi le recomand împreună cu uleiul esetial de HARMONY (armonie) , sau BELIEVE(a crede).

1:Puneți cate trei picături de ulei esențial în palme și activati molecula uleiului frecând palmele în sens orar. Apoi duceți palmele cauș și inspirași profund de 3 ori.

2: Freacă-ți mâinile câteva minute, din ce în ce mai repede. Apoi le poți îndepărta și le poți apropia, pentru a-ți simți propria energie.

3: Pune mâinile în față la 30-40 cm și vizualizează cum faci un schimb de lumină energetică, din mijlocul frunții tale, aceasta poate fi albă, verde sau culoarea pe care ți-o imaginezi.

4: Puneți cele două palme ale mâinilor, în poziția de rugăciune cu degetele deschise. Mai întâi sufli în palmă și apoi fiecare degete, mai întâi o mână, apoi cealaltă. Poți simți senzații calde, reci sau diferite. Apoi poți pune o mână peste cealaltă și te conectezi cu propria energie a inimii tale, și vizualizează culori, senzații, mirosuri. Simte cum întreaga ta ființă este într-o stare de pace și iubire absolută.

Apoi spune-ți în gând sau cu voce tare:

Eu sunt lumina lumii

Sunt într-o stare perfectă de sănătate.

Iubirea îmi cuprinde întreaga ființă

Pacea și armonia sunt în mine

Eu sunt din totdeuna sănătate radiantă

Sunt vindecat

Sunt vindecat

Sunt vindecat

Mulțumesc Luminii Divine care curge aici și acum prin mine.

Muțumesc, mulțumesc, mulțumesc!!!!

Acest val de iubire transmis de palmele tale catre inimă, și cu afirmațiile spuse te va ajuta să îți activezi chakerele și să te vindeci.


Îți doresc sănătate și pune în practică acest exercițiu ori de câte orí simti nevoia de a te conecta cu forta din tine.🤩😍🥰💓💝💕💞

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...