sâmbătă, 20 noiembrie 2021

BURICUL... NOSTRU !

 


BURICUL... NOSTRU !

" Știți de ce e bine să punem diferite uleiuri în BURIC ??

Buricul nostru ( NABHI ) este un cadou incredibil pe care ni l-a oferit Creatorul nostru. Conform ȘTIINȚEI, prima parte creată după concepție este buricul. După ce este creat, este atașat de placenta mamei prin cordonul ombilical.

Buricul nostru este fără îndoială un lucru UIMITOR!

citeste mai mult...

Toate venele noastre sunt conectate la buricul nostru, ceea ce îl face punctul central al corpului nostru. Ombilicul este viața însăși!

„Pechoti” se află în spatele ombilicului, care are peste 72.000 de VENE.

Numărul total de vase de sânge pe care le avem în corp este egal cu dublul circumferinței pământului.

Știam că pentru a scădea TEMPERATURA bebelușilor, puteam pune un tampon de bumbac cu alcool în buric, acum însă știm că folosind ulei este și mai bine.

Aplicarea uleiului de tămâie pură pe ombilic VINDECĂ ochii uscați, vederea slabă, pancreasul, buzele crapate, menține fața strălucitoare, părul mai sănătos, pentru dureri de genunchi, frisoane, letargie, dureri articulare și piele uscată, probleme gastro intestinale, alergii, dureri de cap, dureri de spate, o multitudine de boli si dureri. .

Aplicați ulei de neem în buric, pentru a scăpa de COȘURILE rebele și ACNEE.

Aplicați ulei de migdale în buric, pentru a obține o FAȚĂ strălucitoare, LUMINOASĂ.

Aplicați ulei de muștar în buric, pentru a îndepărta BUZELE uscate, și CRĂPATE. De asemenea, vă va menține intestinele în mișcare pentru a ucide bacteriile dăunătoare. Chiar funcționează ca o DEZINTOXICARE ușoară.

Aplicați ulei de măsline sau de nucă de cocos pentru a vă îmbunătăți FERTILITATEA.

Păstrați bumbacul scufundat în alcool în buric pentru a vindeca o RĂCEALĂ, gripa și NASUL CURGĂTOR.

Când un bebeluș are dureri de stomac, punem câteva picături direct pe ombilic și îl masăm în jurul zonei navale pentru câteva minute, in sens INVERS acelor de ceasornic...si durerea se vindecă. Uleiul funcționează și își face treaba de minune.

Păstrați o bilă de bumbac îmbibată cu brandy (alcool) în buric, pentru a ameliora durerile menstruale și CRAMPELE.

Uleiul de SUSAN este folosit pentru tot felul de dureri ARTICULARE.

Este cunoscut și pentru întărirea OASELOR.

Mulți părinți în antichitate foloseau astfel de remedii pentru copiii lor în fiecare seară la culcare.

Folosește o cantitate egală de ulei de muștar și ghimbir pentru tulburări de STOMAC, BALONARE, GREAȚĂ și probleme DIGESTIVE.

Utilizarea uleiului cald îmbunătățește FLUXUL de SANGUIN către sistemul nervos și îmbunătățește și SISTEMUL IMUNITAR.

Vindecă constipația și construiește un sistem digestiv puternic. Ameliorează DURERILE ARTICULARE.

Uleiul de cimbru este ANTISPASMODIC, ajută la relaxarea arterelor și VENELOR, reducând TENSIUNEA arterială și stresul asupra inimii.

De asemenea, poate ajuta la întărirea și tonifierea mușchilor INIMII.

Ca un DIURETIC, uleiul de cimbru vă poate ajuta organismul să elimine EXCESUL DE APĂ, SARE și TOXINE din corp, ajutând cu GREUTATE, presiune arterială, digestie și multe altele.

Uleiul de cimbru este un EXPECTORANT, ceea ce înseamnă că poate ajuta la eliminarea mucusului din căile respiratorii și plămâni.

Uleiul de cimbru este aprobat de Comisia germană Europeană în tratamentul BRONȘITEI, tusei CONVULSIVE și INFLAMAȚIEI TRACTULUI RESPIRATOR superior.

!!!! Nu uitați că uleiul de cimbru este un compus puternic și nu trebuie utilizat direct pe pielea dvs., deoarece poate provoca sensibilizare și iritare. Trebuie mai întâi diluat cu un ulei purtător (cum ar fi ULEIUL DE MĂSLINE, uleiul de NUCĂ de COCOS sau uleiul de MIGDALE)

Uleiul esențial 100% pur terapeutic este ceea ce căutați.

* PENTRU DUREREA DE GENUNCHI *

Noaptea înainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de ricin în buric și răspândiți-l o jumătare masând ușor in jurul buricului

Pentru o PIELE USCATĂ.

Noaptea înainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de muștar în buric și masați usor în jurul buricului.

DE CE

SĂ PUNEM ULEI ÎN BURIC?

Ombilicul tău are capacitatea de-a detecta ce vene s-au uscat sau care numai functionează corect, și punând ulei, acei nervi se deschid și așa are loc regenerarea și vindecarea.

Atenție uleiurile să fie naturale, nu sintetice, că altfel există pericol de intoxicare.

Puteți păstra o sticlă mică de picurare cu uleiul necesar lângă pat și puteți pune câteva picături în buric înainte de culcare.

Puteți folosi orice ulei ați avea, cu condiția să fie % NATURAL și să te informezi daca are nevoie de un alt ulei purtător. Unele uleiuri pot provoca iritații sau arsură.

Folositi-vă logica și rătiunea, ați prefera un pumn de medicamente sintetice cu multiple efecte nocive corpului, sau 2/3 picături de ulei 100%natural turnat în buric în momentele de relaxare ?

PS: Acest articol nu se adresează scepticilor cu credințe învechite și idei fixe negative."

 

 

Sursa- Luna Agape


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Generozitatea -Poveste cu talc

  Generozitatea -Poveste cu talc A fost odat ă un medic foarte priceput ș i dedicat. Datorit ă lui, mii de oameni care erau la un pas de m...