vineri, 5 iunie 2020

4 principii in network marketing


Principiul 1 

Imagineaza-ti succesul

In viata nu obtii ce iti doresti, ci doar ceea ce poti sa iti imaginezi. Visurile tale reprezinta catalizatorul tau in Network Marketing; ele iti furnizeaza imagini ale viitorului tau success. Cand vei incepe sa te imaginezi traindu-ti visurile, vei incepe sa le atragi cu fiecare minut care trece din ce in ce mai tare, iar subconstientul tau va gasi o cale sa le faca sa devina realitatea ta. Viata si moartea stau in puterea vorbelor tale – cuvintele pe care le spui sunt direct conectate cu imaginile pe care le vezi, cu ceea ce iti imaginezi.


Principiul 2 

Gandeste-te la ce esti dispus sa renunti ca sa obti ceea ce vrei

Nu poti sa extragi bani din prima, intai trebuie sa depui. Trebuie sa decizi care sunt lucrurile la care esti dispus sa renunti temporar pentru a obtine ceea ce iti imaginezi. Succesul nu este usor sau convenabil. Totusi, este simplu de obtinut. Nu este usor sa construiesti o afacere in Network Marketig, dar este SIMPLU. Totul in viata se reduce la principiul de a darui si de a primi. Daca semeni cu moderatie, vei culege cu moderatie, dar daca dai foarte mult, vei primi foarte mult- atat de simplu este.


Principiul 3 

Alege-ti un campion si un mentor

Bunicul meu mi-a spus, atunci cand aveam  8 ani: “Holton, daca vrei cu adevarat sa devii un om de succes, gaseste pe cineva care a facut deja ceea ce iti doresti tu si fa exact ca el.” Acesta este un principiu dupa care ma ghidez chiar si in ziua de astazi. Gaseste pe cineva care a fost acolo, a facut ceea ce tu cauti sa faci si care este dispus sa te invete cum sa faci acelasi lucru. Umareste calea care ti-o traseaza. Succesul este mult mai usor de obtinut atunci cand ai pe cineva mult mai experimentat decat tine care accepta sa isi ia responsabilitatea sa iti arate cum sa ajungi acolo. Gaseste acea persoana care castiga banii pe care vrei tu sa ii castigi si duce acel stil de viata pe care ti-l doresti si tu, apoi construieste o relatie de prietenie cu ea. Tinand cont de cine sunt acele persoane, s-ar putea sa fie accesibile pentru tine sau nu, dar inca poti sa ii ai ca mentori, chiar si de la distanta. Oricand le vezi in multime sau pe scena, fii intotdeauna pregatit cu un carnetel de notite si un reportofon, sunt cele mai simple si mai ieftine unelte care iti vor aduce milioane.

Principiul 4 

Viziunea

Fara viziune, oamenii vor pieri incercand sa isi reia trecutul, cu toate esecurile lui. Earlene (sotia mea) si cu mine traim o viata bazata pe principii, cu o definitizare clara a intentiilor si viziunii, pentru a avea un impact pozitiv asupra a 100 de milioane de vieti din punct de vedere personal, profesional, spiritual si financiar. Stim cu siguranta ca esti unul dintre ei – Go Diamond!



Mie mi-au placut foarte mult aceste principii si am vrut sa le impartasesc cu voi !

Daca v-au placut si voua, nu uitati sa scrie-ti un comentariu !

Multumesc !

Va imbratisez cu drag !










































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

UN ELIXIR VINDECATOR

                                                              UN ELIXIR VINDECATOR UN ELIXIR VINDECATOR,de care nu vi s-a spus !!! Argintu...