luni, 19 decembrie 2022

Tu cu tine


 

Tu cu tine

1. Alege întotdeauna Sănătatea: în mâncarea ta, în gândurile tale, în emoțiile tale, în relațiile tale, în ochii tăi, în acțiunile tale, în cuvintele tale, în tot ce faci alege să fii sănătos. Te-ai născut sănătos, alege sa fii sănătos.

citeste mai mult...

2. Tu esti responsabil pentru starea ta, nimeni altul nu, asa ca tot ce simti (placut sau dureros) este rezultatul convingerilor, proiectiilor si actiunilor tale.

3. Fi constient de acțiunile tale.
Fiecare pas pe care îl faci, în fiecare moment, fa-l din toata fiinta, din conștiință cu bucurie nu din gândirea rece, din nivelul fricilor sau a rănilor care le generează, și care sunt întotdeauna condiționate de ego. Efectul asupra calitatii Vietii tale e urias.

4. Calatoreste fără bagaje grele: nu căra rucsaci in spate si nu transporta prea mult balast. Accepta sa duci cu tine doar esențialul care te desavarseste in această calatorie numita Viată. Accepta sincer si profuns eliberarea de ceea ce produce durere: credinte, ganduri,emotii, vorbe, actiuni.

5. Gândeste mai putin:
Opreste mintea care analizează, combina și judecă totul. Aceste gânduri constante și repetitive sunt cam aceleasi,… te-ai prins? La acel nivel de luptă interioară a minții tale, nimic nu se va schimba. Gândurile tale parazit fac doar zgomot și te distrag, dar nu vor rezolva sau crea nimic valoros. Utilizeaza mintea pentru lucruri specifice, cum ar fi job-ul tau și acele activități care necesită gândire ... Restul timpului, cand mai esti deranjat, spune-i doar "Știu povestea" si intra pe creativitate si organizare.

6. Nu reactiona!
Sa facă ce vor sa facă, sa zică ce vor să zică, te adoră sau te agasează, invață să curgi si să nu reactionezi. Astfel vei tăia “karma” care înconjoară aceastǎ agresiune, iar energia Universului va curge pentru binele tău cel mai inalt perfect.

6. Practică detasarea în toate formele sale: totul este temporar, momentan. Nu poți controla respingerea, lupta, înșelarea, trădarea, fuga, plecarea, abandonul, disparitia, moartea oamenilor si/sau a obiectelor. Acceptand detasarea scapi de o mare povară pe care o porți cu tine.

7. Acorda iertarea tuturor:
Nu iti otrăvi inima cu îngrijorare, frica, nemultumire, judecata sau resentimente. Învațați sa va îmblânziti “dragonii”! Cel care se rǎneste esti întotdeauna tu și, între timp, lumea se schimba iar tu te îmbolnăvesti.

8. Impaca-te cu povestea ta din trecut.
Este singura modalitate de a vă vindeca traumele. Nu fiți încăpățânați să încercați să modificați ceva care este deja așa cum este. Este ceea ce este.
Accepta să nu ști ce se va întâmpla mâine: devin-o un “EU SUNT nou în fiecare zi”, aceasta vă reînnoiestete viața în sine. Îndepǎrteaza gândurile vechi și recicleaza-le. Reinventeaza-te la fiecare răsărit de soare. Cine a spus că esti la fel?

9. Interacționeaza continu cu tine insuti pentru a produce o schimbare de intelegere de atitudine și un alt mod de a gândi și a vedea evenimentele si lucrurile.
Devin-o "prezența". Rămâi in aAci și Acum. Fii o prezenta continua in fiecare clipa.Concentreaza-ti viața în momentul prezent, ca și cum nu ai avea trecut, nici o amintire, și ca cum nu ai avea viitor. Amintirile te tin agatat (daca nu ai invatat lectiile adevarurilor care te fac liber si daca prezentul nu-ti mai ofera experiente cel putin la fel de frumoase).

10. Nu cheltui pe suferinta timpul present, viata ta este aici si acum FA-O frumoasa. Invata sa traiesti frumos fiecare clipa! Mediteaza, roaga-te, îngrijeste mediul tau de siguranta, pace și tăcere. Goleste-te de ceea ce doare și completeaza cu energie universala! Învăța să te programezi în fiecare seara ca a doua zi să ai o alta zi magică.
Dacă încă mai trǎiești: fii recunoscator ca mai este timp să te bucuri de această minunată lume, să găsești calea motivul, rolul si rostul pentru care te afli aici. Nu te plânge, multumeste cu recunostinta pentru tot ce ai si esti acum, convins fiind, ca lucruri minunate te asteapta sa le traiesti in fiecare zi din viață(indifferent de ce se intampla cu altii).

11. lubeste viața: lubiți tot ce contine Universul, de la iarba pana la un copac impunător, de la o omidǎ mica pana la elefantul gigant, de la tantar pana la condor, dela picatura pana la ocean si pana la cer si-napoi. Fii bucuros de tot: de dimineți, de după-amiaze de nopțile tale. Fi pasionat de tot ce gandesti si faci. lubeste viata, fa-o sa fie simpla!
Să fie IUBIREA motto-ul, standardul și ghidul tǎu: Să fie punctul de plecare și punctul de sosire pentru ca pe tot traseul sa poti trai multumit, bucuros, fericit. Daca pe calea spre destinatie te lasi sedus sau atras de gandurile care genereaza emotii negative, nu mai ajungi la destinatie sau ajungi cu durere intr-un tarziu. Devin-o lubire, renunțând la minciunile Egoului și îmbrățișaza-ti sufletul. Începe cea mai minunata călătorie pe care o poti face”ever” - călătoria spre TINE însuti. Această călătorie te poarta prin cele mai incitante aventuri, la cel mai frumos loc de vacanta unde te asteapta cufarul cu moștenirea ta, cu comoara ta cea mai de pret: toate capacitatile, toate puterile si toata valoarea ta, cu care sa poti devein cea mai mareata dimensiune a ta.

12. Fii - Îngerul din tine, fii dumnezeu și fiu al Dumnezeului celui prea Inalt.
Încrede-te în Dumnezeu ca putere universala reala; daca din relatia ta cu Dumnezeu nu poti obtine puterea cu care sa-ti rezolvi toate problemele, sa-ti incarci toate pasiunile care te motiveaza, ca sa iti implinesti toate VIS-ele care te inalta, atunci El este doar o teorie in mintea ta. Cand insa o imagine (asa cum are omida care devine flututre) - construita din credință sinceră si Iubirea Ta curata pentru ce este minunat in tine toatefiind înscrise in ADN tău. Nu te stradui prea mult să-L cauti pe Dumnezeu inafara. Cunoaște-te pe tine însuți si vei cunoaste intreg universul și Dumnezeu se va descoperi în tine si te va antrena in toate puterile Sale setate.
Fii fericit în toate circumstanțele din viața ta: Nu ești circumstanțele. Nu te identifica cu povestea ta. Întoarce-te la adevarata sursa fericirii, implinirii si desavarsirii, care este sufletul tău. Aici trăiește Dumnezeul universului în tine: in templul trupului tau, in altarul sufetului tau, in care slujeste Marele Preot in Numele Dumnezeului celui Peainalt.

13. Ajutații pe alții să-și găsească drumul. Nu există un dar mai minunat, nu există o iubire mai inalta. Serviciul in folosul semenilor este bucuria care te inobileaza si te desavarseste pe toate planurile vietii.

Viața ta poate fi mărturia unui grăunte de nisip un miracol, un cântec de implinire, o voce a lubirii neconditionate implinite.

Cauta nivelele înalte de constiinta
Iesi din zona de confort sau izolare,
Intra in destinul tău divin!


sursa : internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...