sâmbătă, 2 iulie 2022

Cum funcționează mintea?

 

                                                Cum funcționează mintea?

1- Gândește-te la bine și binele va fii. Gândește-te la rău și răul va urma. Toată ziua ești ceea ce crezi.


2- Mintea subconștientă nu se ceartă cu tine.
Acceptați ceea ce decretează mintea conștientă.

vezi mai mult...


3- Ai posibilitatea de a alege. Alege sănătatea și fericirea. Poți alege să fii prietenos sau neprietenos, util, vesel, cald, prietenos și toată lumea va răspunde în consecință. Acesta este cel mai bun mod de a dezvolta o personalitate minunată.


4- Mintea conștientă este „gardian”. Funcția sa principală este de a proteja subconștientul de impresiile false. Decide să crezi că ceva bun se poate întâmpla și că se întâmplă acum. Cea mai mare putere a ta este abilitatea de a alege. Alege fericirea și prosperitatea.


5- Sugestiile și declarațiile altor persoane nu au puterea de a vă răni. Singura putere este în modul tău de a gândi. Poți decide să respingi gândurile și declarațiile altora și să afirmi binele. Ai puterea de a decide cum vei reacționa.

citeste si...
6- Ai grijă ce spui. Va trebui să răspunzi pentru fiecare cuvânt inactiv. Nu spune niciodată „Voi eșua, îmi voi pierde locul de muncă, nu pot plăti chiria”. Subconștientul nu înțelege ca o glumă. Face ca toate aceste lucruri să se întâmple.


7- Mintea ta nu este rea. Nicio forță a naturii nu este rea. Totul depinde de cum folosești puterile naturii. Folosește-ți mintea pentru a binecuvânta, vindeca și inspira pe toți oamenii, pretutindeni.


8- Nu spune niciodată „nu pot”. Controlează frica înlocuind-o cu următoarea afirmație: „Pot face orice datorită puterii minții mele subconștiente”.


9- Începeți să gândiți din adevărurile și principiile eterne ale vieții și nu din punctul de vedere al fricii, ignoranței și superstiției. Nu-i lăsa pe alții să gândească pentru tine. Alege-ți gândurile și ia-ți propriile decizii.


10- Ești comandantul sufletului tău (subconștientul) și proprietarul destinului tău. Amintiți-vă, aveți capacitatea de a alege. Alege viața! Alege sanatatea! Alege fericirea!


11. Tot ceea ce mintea ta conștientă își asumă și crede că este adevărat, subconștientul acceptă și caută să realizeze. Crede în noroc, în îndrumarea divină, în acțiunea corectă și în toate binecuvântările vieții.



sursa :Dr. Joseph Murphy.

~ Puterea subconștientului ~



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:

Legenda florii de nufar

  Legenda florii de nufar      Din cele mai vechi timpuri, poeti si mari ganditori ai lumii au fost fermecati de puritatea florilor de lot...